Szerintetek fiu vagy kislany?
2010. jan. 25. 21:22
1/17 anonim válasza:
szerintem lány mi is ilyesmit láttunk 18heti uh és még mindig az 38hets mami
2/17 anonim válasza:
Leírnád kb hogy jobbra ballra mi van. Hirtelen nem tudom milye merre van. K
3/17 anonim válasza:
Kérdéses. :) Nekünk egyértelműbb volt a kis fütykös, de itt se sima a lába közt. Doki mit mond?
4/17 A kérdező kommentje:
A ket combija lathato a kepen.
2010. jan. 25. 21:33
5/17 anonim válasza:
Hát tényleg, mintha lenne ott valami, de az lehet a köldökzsinór is nem? A doki mit mondott? Te mit szeretnél? K
6/17 A kérdező kommentje:
Van 2 kislanyom mar es nem lenne rossz egy kukis! :)
2010. jan. 25. 21:43
7/17 anonim válasza:
Én fiúra tippelnék.....,de passz
A doki mit mondott?
8/17 A kérdező kommentje:
Hat lanyt mondott 80%-ra.De szerintem ott a kepen akkor is latszik valami.
2010. jan. 25. 21:45
9/17 anonim válasza:
A mi kisfiúnk uh képén jóval nagyobb volt a lába között látható "dudor", amikor még bent lakott.
10/17 anonim válasza:
18 hetesen kaptam egy ugyanilyen képet a dokimtól, azt mondta, hogy kislány, sajnos nem tudom betölteni a képet neked most, de hidd el, ugyanígy néz ki..... 31 hetesen meg ott volt a herezacskója egyértelműen. Szerintem még mindkettő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!