Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhes leszek mikor...

24 hetes terhes leszek mikor megtartjuk az esküvőnket. Miskolcon olyan ruhakölcsönző ahol vannak ilyen ruhák? Most 20 hetes vagyok, de már elég nagy a pocakom.

Figyelt kérdés
Mivel második házasságom lesz, még azt kérdezném, hogy ilyenkor milyen színű ruha az "illő"?
2010. jan. 25. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:

A mell alatt szabott ruhák ilyenkor is jó állnak.

Én a New Yorkot javasolnám első körben, kukkants be. Nem a legolcsóbb hely, de jó, és nagyon kedves, segítőkész az eladó.

Második házassághoz, ráadásul babásan én nem vennék fel fehér ruhát, hanem keresnék valami vidám, világos (pl pezsgőszínű), elegáns kisestélyit, vagy varratnék - bár erre már elég kevés az idő. Egyik ismerősöm is kismamaként ment férjhez egy gyönyörű, vajszín alapon pasztell virágmintás, mell alatt húzott ruciban.

2010. jan. 25. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!Én is pocakosan mentem férjhez, a második házasságom nekem is.Én nagyon szép halványzöld,mell alatt el varott ruhát vettem magamnak,amibe nőhet a pocak,akkor is csinos.

Nem fontos a fehér ruha ha nem ragaszkodol hozzá.Szerintem egy szép halvány szinü ruha ami illik Hozzád,tökéletes:-) 24hetes kismami

2010. jan. 26. 07:57
 3/8 A kérdező kommentje:
És ilyen linkeket ahol akár menyasszonyi, akár csak fazonban ilyen mell alatt húzott ruhák vannak nem tudtok? Fehéret nem akarnék emiatt a 2 dolog miatt, de ha lenne "kiindulópontom", hogy milyenek vannak, akkor olyat tudnék nézni.
2010. jan. 26. 10:16
 4/8 A kérdező kommentje:
A varratás is jó lenne,csak a templomban kellene kis kabát hozzá, azt meg nem tudom, hogy tudnék- e varratni.
2010. jan. 26. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Cecília menyasszonyi ruha kölcsönző.

[link]

Nézz be, nagyon kedvesek a lányok, átalakítják a ruhákat ahogy akarod vagy el is készítik méretre. Kiskabátot miért ne tudnál varratni? De ott van az is bőven, fogsz találni neked valót. Ilyen ruhához úgyis bolerót szoktak felvenni annál meg mindegy mekkora pocid van. Van náluk szőrméből is, ha hideg van. Nálam két kiskabát volt. Egy szőrméből és egy sima szaténból, egyiket sem használtam végül. :p

Én 16 hetes voltam.

2010. jan. 26. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Úgy látom már valamiért "Zsófia" lett a nevük. Én 1,5 éve jártam nálunk akkor még "Cecília" volt. :)
2010. jan. 26. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Ahhh, most nézem, hogy a cím 2 oldalán meg lejjebb középen a nagy képen, az én ruhám van a lányon!!! :))) Abban mentem férjhez!!

Gyönyörű, még mindig!

2010. jan. 26. 13:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, be fogunk nézni oda mindenképpen!
2010. jan. 26. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!