Ma tudtam meg, hogy terhes vagyok. Nagyon megijedtem, mit tegyek?
Ma pozitívat teszteltem, 5 nap késés után, bár nem értem, hogy hogyan lehetek terhes úgy, hogy fogamzásgátlót használtam. 18 éves vagyok. Már beszéltem a párommal és az anyukámmal, mindketten támogatnak abban, hogy megtartsam a babát, de nagyon félek. Olyan, mintha nem is velem történne ez az egész, nem tűnik igazinak.
Hogyan nyugodjak meg? Bár nem terveztük, szeretni fogjuk ezt a babát a párommal. Már lassan 2 éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást.
Azt se tudom, hogy hol kezdjem el a felkészülést...
Mikor fog valóságosnak tűnni ez az egész?
# 4/5
Tényleg csak átsiklottam mert ezek már elég hihetetlen történetek. Lassan baba tervezés legjobb mondja ha valaki elkezd fogamzásgátlót szedni.
"Iskolás koráig pedig nem is kerül sokba."
Én nem mondom, hogy el kell vetetni sok erőt meg boldogságot a babához, de azért álszenteskedni sem kell. Persze amíg lány szülei fizetik neki nem kerül sokba de szülőknek nem két fillér lesz ez a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!