Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. hétben járok. Az 5 éves...

18. hétben járok. Az 5 éves kisfiam most könyökölt bele véletlenül a hasamba, lent jobb oldal. Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Érzem azóta is.lehet ebből baj?Szerdán voltunk uh-on,akkor minden rendben volt és mintha azt mondta volna a doki,hogy a placenta a jobb oldalon van.Lehet baja a babámnak?Mikor menjek orvoshoz,ha nem múlik ez az érzés? Köszönöm előre is a válaszokat!
2014. okt. 26. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha erősen belédkönyökölt akkor én azt mondom holnap menj el egy uhra
2014. okt. 26. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,hogy írtál! Elég erősen,még most is érzem...megnéztem a szerdai uh-os papíromat,a placenta jobb oldalon van,oda könyökölt bele véletlenül a kisfiam.Viszont azt érzem,hogy mozog a babám.
2014. okt. 26. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én doki a terhességem alatt mondta, hogy kismamákmlépcsőről leesnek, a bevásarlókocsit a hasukhoz lökik, autóbalesetet szenvednek és a magzatnak semmi baja. Nagyon jól körbe vannak védve. Ahhoz nagyon súlyos balesetnek kell lenni, eszméletvesuzéssel, hogy baj legyen. Úgyhogy nyugi.
2014. okt. 26. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Elvileg ahhoz nagyon erős ütésnek kell érni a hasat,hogy baj legyen,de én is voltam hasonló helyzetben,csak engem alvás közben rúgott meg véletlenül a 4 éves fiam.Nem hagyott nyugodni a dolog és elmentem másnap a dokihoz,szerencsére minden rendben volt.Ha attól megnyugszol,akkor szerintem menj el orvoshoz,nézesd meg magadat.
2014. okt. 26. 22:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Ma reggelre már semmi fájdalmat nem érzek,talán nagyobb volt az ijedelmem...

Ezek után jobban fogok vigyázni!!! :)

2014. okt. 27. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!