Miért nem tudom elhagyni a szívhang hallgatót?
Figyelt kérdés
Minden nap meghallgatom,pedig már csak 2,5 hónap van hátra.2014. okt. 25. 21:52
11/13 anonim válasza:
4-5 óra semmi, a magzat sokat alszik, akár az egész napot végigalussza. Úgyhogy ne piszkáld szegényt, hagyd aludni, vagy próbáld ritkábban csinálni legalább. Ha nekünk nem hiszel kérdezd meg a védőnőt vagy az orvost, hogy mennyit alszik egy ilyen idős magzat, és mikor kell esetleg aggódni, ha mennyi ideig nem érzed mozogni.
12/13 anonim válasza:
Két vetélésem volt. A mostani terhességem problémamentes, hetente hallgatom meg a szívét, de akkor is legfeljebb fél perig piszkálom. Hallom a lüktetést és azonnal megnyugszom. Nekem ennyi elég. Sőt, már a mozgását is érzem, így a heti hallgatózás is lassacskán elmarad, mert mindig kapok életjelet :) Nekem is diétáznom kell, az én helyzetem sem egyszerű, de muszáj ésszerű keretek között maradni, mert csak pokollá teszed a saját terhességedet.
13/13 anonim válasza:
Én is a vetélésem miatt hallgatózom, igaz az enyém még pici. 11 hetes korától majdnem mindennap megnéztem. Most 14 hetes. A dokim azt mondta nem ártok vele. Viszont úgy belejöttem a hallgatózásba, hogy irtó gyorsan megtalálom és ahogy meghallom a dobogást azonnal kikapcsolom. Így kb. 5-10 másodpercig zavarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!