Hogy történik az első vizsgálat?
Szia!
Gratulálok!Nálam egy sima vizsgálatot csinált,rákszűrést is,utána mentünk uh-ra,ahol még egyenlőre szívhang nem volt,így az uh-ot meg kellett rá 2 hetére ismételni.Hüvelyi uh-ot csinált,mert a picur babát még hasival nem minden esetben látni.Kaptam egy papírt,amit a védőnőnek kellett odaadnom,így ő kiállította a kis könyvemet.Esetleg,ha fizikai munkát végzel,kérj tőle (nődokitól)táppénzre jogosító papírt,amit a háziorvosodnak kell odaadni.
Igen hüvelyi uht fognak csinálni de mivel a szivhang még nem lesz látható így kb két hét múlva visszafognak rendelni.Papirt kapni fogsz egy ultrangos leletet ami egy uttal a beutalód is a következő ultrahangra aminek a dátuma rajta lesz illetve kapni fogsz egy papirt az orvosodtól amin minden össze lesz foglalva.tehesgondozóba még nem érdemes menni mert csak a 12hetes leletekkel fognak csak fogadni.a védőnőhöz is elég akkor elmenni.
sok sikert és jó babavárást
20hetes km
nekem 4 hét és 2 naposan a 33 napon lett hüvelyi uh, és ott 2,4 mm volt a baba de nagyon kicsi, de egyböl látni lehetett azt irta a doki hogy petezsáknak imponálo képlet. most 15 hetesen imponálunk már:) képet is kaptam de még csak akkoor ágyazodott be. 6 hetesen visszamentem megint hüvelyi és volt szivhang..
32
ha megvárod a 2 hetet akkor valószínű, hogy lesz már szívhang!
nekem először kitapintotta(7hetes voltam pont) zárt méhszáj, megnagyobodott méh, csinált hüvelyi uh-t és már lüktetett a pici szíve, vissza rendelt a 10. hétre, akkor megnézte megint a babát hüvelyi uh-val aztán adott beutalókat vérvételre, vizeletre, majd ezekkel kellett mennem a védőnőhöz, de még a 12 hetes uh előtt, mert nálunk csak kiskönyvvel lehet menni az uh-ra!!!
szóval sztem majd kérdezd meg a dokid, mert van olyan hely, ahol a védőnő ad beutalókat, de van olyan is ahol a doki! meg hogy könyv nélkül lehete menni az uh-ra!
mivel majdnem minden helyen változó kérdezz rá mindenképpen a dokinál!!!
25hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!