19 hetes terhes vagyok és állandóan szomjas vagyok. Milyen folyadékot ihatok?
Figyelt kérdés
Olyan szomjúság tőr néha rám, hogy úgy érzem, kiszáradok. Multivitamin pezsgőtablettát ihatok. SZénsavas üditőt nem szeretem, nem iszom, a sima viz nem csillapitja a szomjúságom.2007. okt. 25. 13:17
1/4 anonim válasza:
Ihatsz multivitamint,csak ne lépd át az ajánlott mennyiséget.Teát is ihatsz mondjuk hidegen,úgy jobban oltja a szomjadat vagy csinálj magadnak citromos limonádét.A citrom jó szomjúság ellen és ráadásul tele van c-vitaminnal.
2/4 anonim válasza:
szia,
A gyümölcsös baba-teákat ajánlom, mert nincs koffein tartalma, én is sokat ittam a terhességem alatt. A citomos lötyik ténygeg jók, csináld mentes ásványvízzel, cukor nélkül. Vigyázz a folyadék bevitelore, min. 2 litert igyál naponta. Kellemes babavárást kívánok.
3/4 anonim válasza:
Én sem iszom sajnos elég folyadékot, de a szervezetem igényli, és azt vettem észre, hogy sokkal jobban esik a leves mint máskor és kívánom is. Sokszor nem is ebédelek egyebet csak levest, akár 3 tányérral is képes vagyok megenni és abban a mennyiségben is van bőven folyadék. Szóval megpróbálhatsz te is több levest enni, plussz a tea és a 100% gyümölcslevek.
4/4 anonim válasza:
Gyümölcsleveket, zöldteát, gyümölcsteát igyál nyugodtan. De ez az állandó nagyfokú szomjúság nekem kicsit gyanús, nemsokára lenne amúgy is vércukor vizsgálat, szerintem nézesd meg előbb, biztos, ami biztos. Ugyanis a cukorbetegség kísérő tünete is lehet az állandó szomjúság. De remélhetőleg nem az.
Boldog babvárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!