Elegge. A babak nem igazan szeretik a gyakori ultrahangokat, de ha indokolt akkor jobb mintha nem figyelnek.
2014. okt. 24. 21:10
2/15 anonim válasza:
Ha jól azámolom ez kb heti egy ultrahang.Hát eléggé sokallom.Nem bizonyított,hogy káros a babára,viszont stresszeli őket,ezért nem ajánlják gyakran.Én ugyan nem vagyok veszélyeztett,nem is voltam sosem,de tudtommal a vszélyeztetett terhesek is két hetente járnak orvoshoz.Azt nem tudom,hogy ilyenkor minden alkalommal van e ultrahang.
2014. okt. 24. 21:14
3/15 anonim válasza:
Ez nagyon sok és a babának nem jó! Oké h veszélyeztetett de hetente uh??! Sztem nagyon túlparázod az egészet.
2014. okt. 24. 21:28
4/15 anonim válasza:
Sok, de ha indokolt, akkor nyilván van értelme. Szerintem az sem mindegy, hogy félórás babamozikról van-e szó, vagy egy orvos másfél perc alatt megnézi, hogy rendben van-e.
2014. okt. 24. 21:28
5/15 anonim válasza:
Nem feltetlenul o parazza tul. Talan az orvos kert ennyi ultrahangot. Szerintem puszta keresre nem is csinalnak ennyit.
2014. okt. 24. 21:34
6/15 anonim válasza:
Az orvos vagy te akarsz ennyi ultrahangot?
Ha te, akkor csökkentsd le, nem tesz jót, bár ezt az orvosod is tudhatná, csak gondolom szereti a pénzt.
2014. okt. 24. 21:34
7/15 anonim válasza:
Nem biztos hogy ő akar ennyit.
Én is akartam már 2 hete azért nyaggatom orvosom hogy nézze meg és pontosan hogy hány hetes vagyok, mert mennék a 12 hetes UH-ra, és azt mondta hogy le van maradva 2 héttel a fejlődésben, de én éreztem hogy már rég 12 hetes vagyok, végre megnézett és már annyi vagyok.
Szóval én hiába kértem nem nézte meg, pedig a legnagyobb veszélyeztetésben vagyok itthon, fenyegető vetélés, bármikor.
Bár lehet veszélyeztetettnél nem olyan jó a sok UH mint egy egészségesnél.
2014. okt. 24. 22:34
8/15 A kérdező kommentje:
Egyik uh-t sem kértem.Mindig az orvos mondta mikor menjek legközelebb.
2,5 hét kórházi tartózkodás alatt 4x volt uh.Volt olyan amit a főorvos rendelt el.
Az orvosom meg nem a pénzre hajt...
2014. okt. 25. 10:04
9/15 anonim válasza:
Nem tudjátok, mi a baj, és ítélkeztek????
Miért lenne sok? Ha indokolt, teljesen jó. Figyelnek rád, é ez engem is megnyugtatna.
2014. okt. 25. 11:55
10/15 anonim válasza:
Nem ítélkeztünk,elmondtuk a véleményünk.Amúgy kösz a lepontozást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!