Cukorterheléses vérvétel eredménye ilyen lett, szerintetek?
Figyelt kérdés
A cukrom tökéletes, viszont tele van csillagozva a többi érték nagyja.Lymfocyta,Eosinopnyl,vörösvértest, hemoglobin,hematokrit alacsonyabb a kelleténél. A vas, granulocyta pedig magas. Nagyjából tudjátok mit takarnak ezek?2010. jan. 25. 07:10
1/2 anonim válasza:
"hemoglobin,hematokrit alacsonyabb a kelleténél"
Vérszegény vagy.
arra emlékszem, hogy nekem29 körül volt a haematokrit, kellet szednem vasat, de vége még is az lett, hogy vért kaptam a szülés után 2 nappal, mert a hematokriitem 19 volt.
24 alatt haza sem engednek a kórházból.
Nekem ált ez volt csillagos.
És még terhességi diabéteszem is volt:-))
2/2 anonim válasza:
Én azonnal vittem a laboreredményem az orvosomhoz, mert a várandósoknak sosem a normál tartományban vannak bizonyos értékeik, szerintem ezt csak szakember tudja neked megmondani, hogy mi az ami még természetes.
Persze nem az előttem szóló tudását vonom kétségbe. Én mindennek utána nézek a neten, de ezzel kapcsolatban nem találtam semmi használhatót, maradt a dokim.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!