Alacsony AFP, Érdemes elkeseredni?
Figyelt kérdés
A 12. hetes uh-n mindent rendben találtak orrcsont látható 2.1 , nuchalis redő 1.8 csigolyaívek zártak szabályos gerincoszlop.Az afp eredményem a 16. héten 0.64 MOM a 18 hetes uh-n mindent rendben találtak viszont, el küldött genetikai tanácsadásra és uh-ra is.. azt mondta hogy Ő nem erre a szakterületre specializálódott és több szem többet lát.. Tudom hogy nem számit az afp be de Kislányt mondott... azt mondta "megeszi a kalapját ha nem az" és 23 éves vagyok. van egy egészséges kisfiam nála 1.33 MOM volt...2014. okt. 22. 20:46
1/7 anonim válasza:
Menj el arra a genetikai tanàcsadàsra, de szerintem nem lesz gond....
2/7 anonim válasza:
Az első kislanyommal 0,6 volt az Afp. A második babát várom, most 0,55 lett az eredmény. Minden ultrahangon rendben találták a babát, engem nem küldtek tovább sehová. A dokim azt mondta, hogy az uh-nak hisz, az Afp már nagyon elavult vizsgálat. Ne aggódj, minden rendben van. Ja, az első gyerekem makk egészséges, pedig ahogy írtam, nála is alacsony volt az Afp.
3/7 anonim válasza:
nekem is 0,6 volt a fiammal. Úgy döntöttünk, nincs hasbaszúrás, akkor így várjuk. 8 éves, semmi baja. Nem véletlenül vették ki a protokollból ezt a vizsgálatot. ;-) Döntsd el, mi lenne, ha és elég utána ide-oda rohangálnod, ha valóban akarsz.
4/7 A kérdező kommentje:
Első várandóságomnál volt fogadott orvosom aki mindig mindent elmagyarázott rendesen , minden kérdésemre kielégítő választ adott, viszont most nincs ezért is vagyok tanácstalan...
2014. okt. 22. 21:06
5/7 anonim válasza:
Nekem meg túl magas volt. Makk egészséges, 4 éves a kislányom.
6/7 anonim válasza:
inkább az ultrahangra alapozz, mint az afp-re! Ott meg minden rendben volt.
7/7 A kérdező kommentje:
Ma voltam genetikai tanacsadason és ultrahangon is.. Minden rendben :)
2014. nov. 6. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!