Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti terheléses...

Terhesség alatti terheléses cukorvizsgálatomat meg kell ismételni. Másnak is volt ilyen? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Ma voltam, beszéltem az dokimmak, ugyan, csak üzenetben. Azt mondta rendben van a lelet, de majd meg kell ismételni. Kérdeztem, hogy miért. Azt mondta, majd megbeszéljük... Másnak is volt ilyen?
2014. okt. 22. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem azért kellett megismételni, mert a felső határértéket éppen csak átlépte az eredmény. Sajnos az ismételt még magasabb lett, úgyhogy diétáznom kellett emiatt.
2014. okt. 22. 16:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én is hasonlóra gondoltam, hogy most még esetleg épp benne van, és emiatt kell. Fura az is, hogy a dokim nem mondja meg miért. Nem tudom miért írta, hogy majd megbeszéljük...
2014. okt. 22. 16:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 8,1 lett, 1 hét diéta után kellett megismételni.
2014. okt. 22. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!