Akinek feküdnie kellett a terhessége elején az hogy oldotta meg?
Figyelt kérdés
Engedték, hogy otthonról dolgozzak. De számlázni kell, kell nyomtató, stb. Azért annyira nem megoldható ágyból. írni is kell. A másik, hogy van két egészséges lányom már, akiket el kellene valamennyire látni, azért mindig nincs itt valaki mellettem. Kivagyok lelkileg, ha ülök az asztalnál, hogy nehogy valami legyen, meg ha véletlenül a gyerekekkel egyedül vagyok, hogy mi ha emelni kell a kicsit, még csak 2, 5 éves, azért néha csak kell emelni. Ti hogy oldottátok meg? Egyébként egy hematómám van kb 7 hetes vagyok most. Még legalább 4 hétig kellene feküdni.2014. okt. 21. 16:32
1/8 anonim válasza:
Nem feküdtem. Énis a harmadik gyerekkel voltam fekvésre itélve, mert 21 hetesen megindult a szülés. Lehetetlen volt feküdni mert segítségem abszolut nem volt. De kihordtam végig, egészségesen született :)
2/8 A kérdező kommentje:
Ma derült ki a dolog, mert egy darab vérömleny távozott. Eddig nem feküdtem és nem szedtem gyógyszert. De úgy olvasom, ez elég gyakori probléma sajnos.
2014. okt. 21. 16:39
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, de talán 21 hetes már kicsit nagyobb a baba, nekem még simán elmehet mástól is. Félek, hogy én leszek a hibás. ((((
2014. okt. 21. 16:41
4/8 anonim válasza:
Anyukám sem tudott feküdni mert akkor még kicsi volt a nővérem, mosni, főzni, stb. 6 hónapra szülte meg a bátyámat aki 5 hetesen meghalt.
5/8 anonim válasza:
Annyit pihenj, amennyit csak tudsz, és legkevesebbet emelj. Csak így tudod megoldani.
6/8 anonim válasza:
Én ikrekkel voltam terhes egy 3 és egy 6 éves mellett. A 20. héttől végig feküdnöm kellett. Mellesleg a vérnyomásom is emelkedett. Anyósomék és szüleim hoztak ételt, segítettek a takarításban, mosásban, ruharámolásban, mindenben. A gyerekeket is ők vitték-hozták az oviba-oviból. Én tényleg betartottam azt, hogy feküdjek és csak akkor keltem fel, ha muszáj volt. A gyerekekkel is fekve játszottam, sokat olvastam nekik. Nem emelgettem őket, meg egyáltalán semmit sem. A végén 36.héten születtek az ikrek, egészségesen.
7/8 anonim válasza:
Úgy, hogy ha biztosra akarsz menni akkor táppénzre mész és végigfekszed ezt a veszélyes időszakot. Pihensz, olvasol. Mindenki odafekhet melléd és mindenki próbál ott segíteni ahol tud. Félreértés ne essék nem paráztatásból mondom, de ha a hematóma nem szívódik fel hanem elindul nagyon gyászosak lehetnek a következmények. Ha ez fekvéssel elkerülhető és akarod a babát akkor feküdjél légyszíves. Én annó a 12től a 19ig feküdtem, méhlepény gondok miatt (szintén vérzéssel járt). A második terhességemben is előjött ott nem tudtam feküdni és nagyon nagyon megbántam. (Nem emiatt de elment... de lehet ha fekszem az elején akkor később nem lesz baj.)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Fekszem, ágyból dolgozom. Átrendeztük a szobát és így tudok egész nap félig fekvő pózban dolgozni. Sajnos a munkahelyemen nincs aki pótoljon. Olyan a munkám, ami nagyon speciális tudást igényel, a főnökömnek még csak lábficamot mondtam el, ezt még két hétig tudom húzni. Utána elmegyek egy uh-ra és ha minden okés akkor elmondom neki. Akkor sem fog táppénzre engedni, de bejárnom tuti nem kell. Köszönöm, az őszinte leírásokat. Akarjuk persze a babát, de az első sokk utána azért könnyebb mindent átgondoltan tenni. Meglátjuk mi lesz, tudom így is sok minden lehet tőlem függetlenül is.
2014. okt. 22. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!