Tatabányai kismamák, kinél fogtok szülni?
én még mindig nem tudom, kinél szüljek, mert sajnos az én dokim nem vállal szülét, pedig Ő nagyon jó!
olyat szeretnék, aki elsősorban normális, és ha lehet ne kérjen egy vagyont!
előre is köszönöm!
Szia!
Én Dr.Málik Zoltánnál fogok szülni. Ő nem kér egy vagyont, az emberrel normális, odafigyel, és nem úgy bánik velem, mint az előző orvosom, hanem tényleg 100%-ig odateszi magát.
Én csak Őt tudom ajánlani, a többit nem. Vagyis van két kivétel, akiket még igen, de Ők nagyon sokba kerülnek. A Roykó doktornő, és az Orbán György doktor úr.
Ha kell a Málik doktor telefonszáma, szívesen megadom. Biztos, hogy benne nem fogsz csalódni. Sem emberileg, sem anyagilag.
Hány hetes vagy?
Gondolom akkor te is a Lollok doktorhoz jársz. Én a Varjú doktornál fogok szülni mert ő átvállalja az orvosom pácienseit. Volt egy eü. műtétem nála tavaly és nagyon rendes és kedves volt. A többi doktort nem igazán ismerem csak hallomásból.
24 hetes km
köszönöm az eddigi válaszokat!
21 hete vagyok, és valóban a Lollok doktorhoz járok, Nekem Ő a No.1.
az elérhetőségeket már mindenkinél kigyűjtöttem, de azért köszönöm.
várom a további észrevételeket.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!