Ez most pozitív vagy álpozitív, negatív?
2éve szeretnénk már babát párommal, de mivel idáig sehogy sem jött össze, már gondra gondoltunk.
Szoktam az interneten vásárolni ilyen 50ft-os terhességi tesztet.
és mivel napok óta fájdalmat éreztem a melleimben, gondoltam ma reggel csinálok egyet, amiből 3 lett :)
mivel nem tudtam eldönteni csak rossz a teszt vagy most ez jelent valamit.
szerintetek ezek pozitívat jelentenek? vagy nem megfelelően működnek?
(ma mindenképpen veszek egy drágábbat a biztonság kedvéért)
kép: [link]
Köszönöm mindenkinek az infókat...hát nagyon boldog vagyok, meg egy kicsit ijedt is :)
(de nem merem még beleélni magam)
viszont elmentem a boltba, és vettem még 2másikat, a biztonság kedvéért, sajnos az is ilyen belemártós csak (nem csepegtetős)
haloványabb csíkocska azon is van
kép: [link]
plusz még annyit hozzátennék a dologhoz, hogy majd egy hete fáj a két mellem is, ugyanazon a helyen, középen-belül.
ez is annak a jele lenne?
Gratulálok!
A legutolsó teszted is pozitív. Nekem is ilyen halvány csíkocska volt elsőre, már tíz hónapos az eredménye. :)
Ha kibírod, csinálj két nap múlva, addigra garantáltan erősebb lesz.
A cicifájdalom pedig nagyon is terhestünet. :)
Mióta késik a menzeszed?
Pontosan, az utolsó is pozitív! :) Amikor én teszteltem, nekem még ennél is halványabb csíkom volt a reggeli első vizeletből. Viszont ha jól gondolom te a másodikat nem a reggeliből tesztelted, ezért látszódhat halványabbnak ez a második féle teszt.
Ha már 1-1,5 hete késik, indulhatsz is a dokihoz.
Ez mind pozitív :)
Nekem a netes olcsó teszt is csak akkor lett pozi amikor baba volt a dologban :D
Hajnali 3kor felébredtem és elmentem csináltam még egy tesztet :)
hát... nagysokára nagyon halovány (halványabb mint a többin eddig) de megjelent a csík.
úgyhogy...már szinte egyre jobban elhiszem amiket mondtok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!