3. császárnál fogadnátok orvost?
Én nem fogadtam, mert ahol szültem, ott a főorvos jelöl ki dokit az anya mellé. De kifogtam a világ legrosszabb orvosát, horror volt a műtét, egyáltalán nem hatott az érzéstelenítő, és a doki nem engedte az altatást.
Viszont a 4.-nél kórházat váltottam, megfogadtam az osztályvezetőt. Műtét alatt zene szólt, nevettetett. És végül a borítékot sem fogadta el, pedig szép összeg volt benne, de meg sem nézte, közölte, hogy 4 gyerektől ő 10ft-ot nem vesz el.
Mind a 3-nál fogadtam én is,viszont a 3-nál újat kértem fel,mert a régebbivel nem voltam megelégedve. Elég komplikáltak voltak a terhességem is,mind a császárjaim,nekem fontos hogy maximálisan odafigyeljenek rám.
Egy kis off... az előttem válaszolótól. Mennyi időre vállaltátok a 4. császárt a 3. baba után? Nagyon szeretnénk 4. babát,de még a védőnőm is lebeszélne róla,nehogy bajunk legyen,mert hát csak a 4. lenne... Veletek minden rendben volt? Felépülés?? Könnyen ment? Dokik nem ,,nyávogtak,, nagyon miatta? Elköttetted magad? Előre is köszi,ha válaszolsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!