Attól félek hogy toxémia miatt korazülésem lessz. Valaki akinél ez megtörtént?
Én csak annyit szeretnék írni, hogy próbáld meg ezt a gondolatot magadtól minél távolabb tartani, mert így csak bevonzod. Hidd el ez működik. Ne is a toxémiára gondolj, próbálj meg minél több jó dolgot csinálni és gondolni!
Van egy ismerősöm akinek volt ilyen gondja, igaz valamivel később, de egészséges, gyönyörű kisfia van és neki sincs semmi gondja.
Csak a Picikédre figyelj, mert érzi, ha rossz gondolataid vannak!
Más miatt aggódó 36 hetes kismama
Az én parám a köldökzsinór és a placenta, már a terhességem legelejétől fogva. Faros még mindig a kisfiam, és sokszor érzem, hogy fordulgatna (a feje máshol van) de nem tud megfordulni és én biztos vagyok benne, hogy ennek oka van... A legvalószínűbb pedig a köldökzsinór. De beszélgetek vele is és magamat is nyugtatom, hogy ő annál okosabb, minthogy pl. a fordulás miatt kockáztasson, tehát bízom abban, hogy nem lesz semmi baj... és próbálok csak erre gondolni.
Minden jót és problémamentes babavárást kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!