Lehet valami baj hogy ilyen kicsi a súly?
Figyelt kérdés
Ma voltam 37 hetes uhn. 2720g a becsült súly. A többi érték BPD: 90 mm AC: 313 mm fL 68 mm . Az ac is elég kicsi.2014. okt. 15. 19:07
1/6 anonim válasza:
Szerintem semmi baj sincs ezekkel az értékekkel! Az első babám 2800 g volt születésekor (39. héten), a második 2900 g-al született. Nálunk ez genetika, én és a férjem is ilyen súllyal születettünk, pedig felnőttként ő 184 cm, 90 kiló.
Nézzetek utána Te és a párod mekkorák voltatok születéskor, legtöbbször öröklődnek a méretek. :)
A becsült súly pedig valóban csak becsült, sokszor tévednek a súlybecsléssel.
2/6 anonim válasza:
A becsült súly azért becsült, mert nagyon is eltérhet tőle. :)
Én 2300 grammal születtem, 49 centisen, időre. Bár anyu elég kicsike, és apu sem óriás.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez a második terhességem. Az első indított lett túlhordás miatt 3680 lett én majdnem 4el születtem
2014. okt. 15. 19:19
4/6 anonim válasza:
Nézd meg ezeket a táblázatokat!
Ezek szerint is rendben van a babád!
5/6 anonim válasza:
Semmi baj! Ennél lehet akár 500gr Al is több a baba! De ha mégse akkor se baj! :) minike lesz és ennyi :)
30hkm
6/6 anonim válasza:
Semmi baj!37 hetesen 2700grammra becsülték a súlyát a fiamnak,azt mondták nem lesz nagy,legalább majd könnyen szülök.Ehhez képest 40+2-re született kereken 4kg-mal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!