Nagyon fáj a derekam! Van valami baj esetleg?
szia, szerintem is normális lehet a derékfájás, végulis tágul a medence, meg egyre nehezebb súlyt cipelsz. Nekem olyan elviselhetetlen volt, hogy gyakran nem tudtam felkelni, egyáltalán megmozdulni sem. Aztán érdekes módon vége felé enyhult, vagy legalábbis ritkult fájdalom...Próbáld maszíroztatni picit...
5 hos kisfiu anyukája
Szia, nekem is 23 hetesen kezdődött, egyik éjjel arra ébredtem, hogy nem bírok feküdni a fájdalomtól, nagyon szenvedtem, csak ülve bírtam 'aludni'. Utána kb két hétig még fájdogált, főleg ha sokat ültem, vagy álltam egy helyben, de a pihenés segített, kipárnáztam magam, és úgy múlt a fájdalom. De mára szerencsére elmúlt magától, talán a baba nyomott egy ideget (28 hetes vagyok).
Neked is el fog, csak higyj benne, nekem egy idősebb kollegám mondta, hogy nem törvényszerű, hogy már végig fájni is fog.
Szóval lehet, hogy 1 hét és elmúlik! :)
Kitartás, drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!