Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fáj a derekam! Van...

Nagyon fáj a derekam! Van valami baj esetleg?

Figyelt kérdés
3 napja iszonyatosan fáj a derekam mostanra már szinte elviselhetetlen!Éjszaka nem tudok aludni olyan mintha valami nyomná a gerincem!Holnap megyek dokihoz de aggódom!Nem tudom, hogy ez természetes e vagy esetleg valami baj van!Van valami ötletetek amivel enyhíteni tudnám a fájdalmat?Előre is köszönöm a válaszokat 23 hetes kismama.
2008. aug. 11. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Elvileg természetes mert tágul a medencéd. Ne állsz vagy ülsz esetleg sokat? Vagy végzel megerőltető dolgokat? Mert nekem pl egy takaritás után is iszonyatosan fáj, alig birok utána lábra állni. Mozogni kell, picit tornáztatni, vannak erre gyakorlatok, vagy a legjobb az úszás.
2008. aug. 11. 21:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Szinte állandóan fáj tök mindegy hogy mit csinálok!Csak eddig nem volt ilyen és kezdek egy kicsit megijedni nehogy valami baj legyen!Nem szoktam megerőltetni magam erre az elejétől fogva vigyázok!Köszönöm a gyors válaszod
2008. aug. 11. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Hátha a doki többet tud majd mondani. Lehet hogy eleve gyengébb volt a derekad és ezért most a tágulással mégrosszabb. Szoritok majd!
2008. aug. 11. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:

szia, szerintem is normális lehet a derékfájás, végulis tágul a medence, meg egyre nehezebb súlyt cipelsz. Nekem olyan elviselhetetlen volt, hogy gyakran nem tudtam felkelni, egyáltalán megmozdulni sem. Aztán érdekes módon vége felé enyhult, vagy legalábbis ritkult fájdalom...Próbáld maszíroztatni picit...

5 hos kisfiu anyukája

2008. aug. 11. 21:26
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!Remélem nincs semmi baj!
2008. aug. 11. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is 23 hetesen kezdődött, egyik éjjel arra ébredtem, hogy nem bírok feküdni a fájdalomtól, nagyon szenvedtem, csak ülve bírtam 'aludni'. Utána kb két hétig még fájdogált, főleg ha sokat ültem, vagy álltam egy helyben, de a pihenés segített, kipárnáztam magam, és úgy múlt a fájdalom. De mára szerencsére elmúlt magától, talán a baba nyomott egy ideget (28 hetes vagyok).

Neked is el fog, csak higyj benne, nekem egy idősebb kollegám mondta, hogy nem törvényszerű, hogy már végig fájni is fog.

Szóval lehet, hogy 1 hét és elmúlik! :)

Kitartás, drukkolok!

2008. aug. 11. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia.Én szerintem a baba pont valami ideget nyom amitől fáj a derekad nekem az anyukám volt így velem két napig ő lábra se tudott állni.Aztán eggyik percről a másikra mintha elfujták volna.Gondolom arrébb mehettem.Ne aggódj .
2008. aug. 11. 21:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat egy kicsit megnyugtattatok!Csak hát első baba és nem tudom mi a természetes meg mi nem!Akkor bízok benne, hogy hamarosan elmúlik..:)Boldog babavárást nektek!
2008. aug. 11. 21:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! En 25 hetes terhes vagyok, es a kb. a 22 hettol nekem is faj a derekam. Szerencsere meg ki lehet birni. Szerintem ez termeszetes, de ha nagy fjdalmaid vannak mindenkepp johet az orvos.
2008. aug. 12. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!