Kismamák, kinekvolt a vizelete baktériumos? Mivel kezelte?
Első vizelettesztbe is bennt volt hogy bacikkal zsúfolva az orvos azt mondta nincsbaj,a védőnő meg visszaküldött a dokihoz hogy újabb tesztet csináltassunk,mégrosszabb lett ennyit mondtak,de mégmindig nemkaptam rá semmit,mert újabb mintát kell bevinnem,mintha hülyének néznék az embert hogy 100x elmondják mosakodjak le pedig jól lemosakodtam!
Félek hogy árt a babának?!Ráadásul 1-2napja viszket a hüvely körül azt mondták kenjem betadinnal..ezkéssz vicc..
nemszeretnék egy újabb babát elvesziteni.Arról nemszólva hogy eléggé náthás is vagyok.
14hetes kismama
Igen klion 100D kúpot és cipobrayt amit 5napig kellett szedni de ez terheseknem nemis ajánlott igy kissé megvagyok ijedve,de a nőgyógyom irta fel az mondta h ezkell.
ma vittem vizeletet hétfőn derül ki mi hatott mi sem..:/
Eléggé parázok,nemakarok bajt a babámnak!
ÉS 2napja az alhasam fájdogál főleg ha piisilni kell,elég sokat is járok,és mikor pisilek olyan néha mintha kb kijönne a petefészkem v nemistudom,de ezenkivül semmi más nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!