Volt valakinek terhesség alatt gombás, és baktériumos fertőzése? Mit kaptatok rá?
Nekem szerencsére pont a második trimeszterben kezdődött.
1hétig otthon próbálkoztam,irrigálással különböző természetes cuccokkal,de nem használtak.
Aztán a candibenet kaptam,de csak 3 napig használtam 6 helyett,mert elmúlt tőle.
21+3hkm
Jelen.
Gombám is volt, azt Canestennel kezeltem, talán kombival, az utolsó trimben.
Gyulladás is, arra Kliont és Supraxot kaptam (szájon át), ráadásul pont szülés előtt, végig sem tudtam csinálni a kúrát, talán 2 nap kimaradt. Még jó, hogy a gyereknek nem lett semmi baja.
A terhességem előtt soha nem volt gombás fertőzésem, a terhességem alatt végig. Így, ahogy mondom, az elejétől a végéig, totál ki voltam bukva. Már nem emlékszem hány fajta gyógyszert/kúpot kaptam, mindegyik használt egy hétig, aztán kezdődött elölről. Rémálmomban se jöjjön vissza.
A dokim már az elején megmondta, sajnos van olyan, aki hajlamos lesz rá a hormonális változások miatt és semmit se lehet csinálni, ez van, de ne aggódjak szülés után elmúlik (így is lett). 1,5 éves a fiam, kistesót várjuk, a pozi teszttel egyidőben kezdődött a folyás, szerdán megyek újra dokihoz, addigra lesz eredmény a kenetről, gondolom kezdődik az egész elölről...
És tényleg az az idegesítő, hogy soha-soha semmi ilyen problémám nem volt előtte, utána csak terhesen.
Remélem neked nem ez lesz, sokaknak van, elmúlik gyorsan és nem jön vissza sem! Csak én vagyok ilyen iszonyat peches... :(
Nekem az elején negatív volt a tesztem, most a végére összeszedtem a gombát én is.
Nem írtak föl semmit, mert azt mondták, hogy a szüléssel elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!