Mennyi az esély rá, hogy kialakulnak a striáim?
Ha 12 éves korom körül striák jöttek ki a fenekemen a hirtelen növéstől.És ha anyukámnak is lett a szülés után.
Volt már valaki hasonló helyzetben és megúszta?Mindennap kenem sheavajjal.Mikortól számíthatok rá?
21hkm
30 fölött ritkábban alakulnak ki.
Nekem kamaszkoromban a hirtelen növéstől a combom belső oldalán kialakult néhány, pedig vékony voltam akkor is, és a két terhességem alatt egy szem striám nem lett, pedig a 2. Terhességem alatt még testápolót is elvétve használtam csak. 35, 37 évesen szültem.
"Megjelenhetnek a striák, azaz a terhességi csíkok, ezek a kötőszövetek meggyengülése miatti kezdetben lilás majd fehér színű csíkocskák. A 30 éves kor feletti terhességeknél jó hír, hogy náluk ez már ritkább, met a kötőszövetük addigra eleve lazábbá vált"
De örülnék neki,ha megúsznám :)
Augusztusban töltöm a 30at.
38 évesen szültem akkor a bőr már sokkal rugalmatlanabb így sokkal nagyobb a stigák esélye .....
nekem is lett
Nekem is 12 éves korom óta vannak, szintén növéstől, szintén a fenekemen, nagyon utálom. Kicsit később hátul a derekamnál is lett egy pár, de az nem igazán látszik (pedig mindig vékony voltam). Tökre féltem a terhességem alatt, hogy milyen lesz a hasam, de abszolút egy mini csíkocska sem jött elő, egyáltalán! Túl is hordtam pedig a kisfiamat. A baráti körben is az a tapasztalat, hogy semmi összefüggés nincs aközött csíkos lett-e hasa valakinek, hogy máshol van-e csíkja. A legcsíkosabb hasú az lett, akinek soha semmilyen csíkja nem volt előtte sehol.
Én mondjuk kenegettem a hasam valamilyen olajjal, amit ajánlottak, már nem emlékszem a nevére, zöld üveg, dm-ben is lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!