Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tusszoges, orrfolyas, kohoges...

Tusszoges, orrfolyas, kohoges mennyire ingerelheti a babat?

Figyelt kérdés

Igazabol lehet buta kerdes de elso baba es egyet mar sajna elvesztettem tavaly8hetesen..Most 14+3napos babas vagyok es rengeteget tusszogok orrot fujkalok,kohogok.

Teazok es parologtatok igy szivesen varok otleteket ezekre ha valaki tud.

De a lenyeg erdekelne , zavarhatjak ezek.a.babat??nemlessz bajja?

2014. okt. 13. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a poillenallergiás időszakban vittem végig a terhességem nagy részét. Februárban jött össze és most október végén szülök. Semmilyen gyógyszer nem vehettem be az allergiára, amit nem terhesen használok, szóval képzelheted, hogy mennyit tüsszögtem. Volt, hogy reggel 15-20 tüsszögéssel kezdtem a napot és állandóan folyt az orrom. Annyira tüsszögtem már néha, hogy hányingerem lett és olykor be is görcsört a hasam. Az utóbbi pár hétben vagyok csak jobban, amióta már nincs pollenszezon. A baba pedig jól van, szépen fejlődik. Csak biztos rázkódott odabent szegénykém egy-egy tüsszögőrohamomnál.
2014. okt. 13. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy honapja, 20 hetesen kaptam el a nathas+kohogos virust. Lazam szerencsere csak egy delutan volt. A kohoges volt a rossz. Stodalt szedtem sajat felelossegre, emellett 2 hetig minden reggel hanytam a letapadt cumotol. Igy a reggelek es az esti-ejjeli fullados kohogorohamok nagyon megviseltek mindkettonket. Engem lelkileg az is, hogy ez volt az elso benyomasom a kisbabamrol, hogy el akar bujni az allando razkodas elol. Szerencsere tul vagyunk rajta, es jobban vigyazok, nehogy barki megfertozzon. A tomegkozlekedesen nehez elkerulni, de a nemtorodom rokonok puszijaibol, olelesebol nem kerek. Ne aggodj, semmi baja nem lesz a nathatol, kohogestol, tusszogestol. Figyelj arra, hogy lazas ne legyel. Parologtatas mellett hasznalhatsz Sterimar orrspray-t, tusszogo rohamokra szuper. Vigyazz magadra tudatosan, hiszen kozeledik a hapcibaci-szezon. Jobbulast es boldog babavarast! :)
2014. okt. 14. 08:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igazából igen énis vigyázok de sajna nemélhetek bezárva.Gondolom nyáron se jobb babásnak lenni a meleg miatt,de télen meg a hideg felfázás megfázás kéészit ki.

Egyenlőre remélem a tőzegáfonya+echencia tea segit,párologtatok igen,deháth már ijesztő ez a sok tüsszögés orrfujás,valamint énis a letapadt váladék miatt hánytam már..

2014. okt. 14. 09:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Kakukkfű tea segít a letapadt váladék oldásában. Igyál sok-sok folyadékot, C vitamin, mézes tea, és a babának nincs baja tőle.

Gyógyulást!

2014. okt. 15. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!