Kinek mikor jelentkezett a mellfájdalom a terhesség alatt? Hányadik héten?
Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 17:59
3/11 anonim válasza:
nekem is 5-6 héttől de inkább először a bimbo változás tűnt fel. mostanába meg úgy feszülnek hogy majd szét durran. mintha szilikonos lenne akkorák.
4/11 anonim válasza:
Most fájogat néha, egyik nap fáj, másik nap egyáltalán nem. Ma vagyok 6 hetes
5/11 anonim válasza:
nekem nagyon korán,kb 4,mert még tesztet se csináltam mikor jelentkezett az iszonyatos mellfájdalom....zuhanyozni se birtam,a ruha is ha hozzáért,falra másztam volna...
Ez sajnos nálam a mai napig tart,8hetes vagyok.Sajnos a mellem nem nőtt,pedig örültem volna pár hónapig pár mérettel nagyobbaknak,de hát ez van... :/ :)
6/11 anonim válasza:
Első terhességnél a várható mensi előtt pár nappal már fájtak, a másodiknál egész terhesseg alatt nem fájtak vagy feszültek a melleim.
8/11 anonim válasza:
Kb. ovuláció után 3-4 nappal kezdett iszonyatosan érzékeny lenni a mellbimbóm. Utána az 5. héten berobbantak a melleim is. Azóta shubokban jelentkezik a fájdalom.
9/11 piroska és a farkas válasza:
Nekem már bő héttel a pozitív teszt előtt annyirafájtak, h a ruhámba alig birtam belebujni...
10/11 anonim válasza:
Nekem olyan 6.héten, tartott kb.12.hétig.
Azóta semmi:)
31+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!