Kismamák aki vesztett el babát, de újra sikerült neki, mennyire aggódó? Hogy birja a várakozásokat?
Én sajnos tavaly áprilisban vesztettem el a 8hetes babámat,elég rossz dolog volt 3hét korház,barnázás,hematóma és vetélés.
Most 15hetesek leszünk eddig minden rendben volt,hihetetlen volt látni 12hetes uh-n a kis ujjait ahogy ficánkolt.
November 14.re vagyok a következő uhra kiirva,háth még mindig tartok a rossztól kicsit,rossz hogy nemlátom mifolyik odabennt..
ti hogy viselitek ezeket?
szia!
én 7 babát vesztettem el.
a 8. terhességem probléma mentes volt de minden uh-ra úgy mentem be hogy egybe volt a gyomrom hogy vajon mit fognak mondani.Sajna nem tudtam kiélvezni a terhességem mert állandóan aggódtam hogy vajon minden ok.szerencsére minden rendben volt egészséges kisfiam született tavaly márciusban. Talán a következőnél már nem leszek ennyire aggódós! Sok sikert neked!
7et ? atyaég sajnálom,de erre nemis mondtak akkor semmit hogy miért van?Úgytudom 2-3vetélésnél már vizsgálgatnak stb...azért gratula hogy végre veeletek lehet a pici.
És köszi miis reméljük hogy nincs gond,csakháth nehéz kivárni
Én a 26. héten vesztettem el a babámat. A következő terhességet végig agykontrolloztam illetve meditáltam. Az első trimeszterben hetente jártam ultrahangra. Nagyon aggódtam és arra kértem a babám, hogy ha készen van, akkor szülessen meg egy kicsit előbb, mert én ezt nem sokáig bírom elviselni. A 36. héten született egészségesen a fiam :)
Nagyon kemény terhesség volt lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!