Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 mm-es üres petezsák 6...

6 mm-es üres petezsák 6 hetesen ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Ezt írta a nőgyógyász a papíromra. De miért üres? Még nincs benne embrió akkor hogy lehet hogy állandóan hányingerem van és egész nap aludnék!?
2014. okt. 12. 22:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
holnap, azaz ma menj el egy másik orvoshoz!!
2014. okt. 13. 00:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Könnyen lehet, hogy később jött össze a ciklusban. 6 hetesen nagyobb petezsáknak és benne babának kéne lennie. De neked a petezsák még csak 6 mm és ha jól emlékszem 15 mm körüli petezsákban látnak először embriót.

Az oldal alján táblázatban mutatja, hogy mi mikor látszik. A te adataid egy 5 hetes terhességnek felelnek meg - simán lehet hogy minden rendben van odabent, csak egy héttel később fogant a baba.

[link]

2014. okt. 13. 20:53
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem 5+5 hetesen szintén üres petezsákot látott csak a dokim! Azt mondta valószínű később fogant és nem hívott vissza csak 8 hetesen! Na akkor már szívhang is volt! Mivel már volt 2 vetélésem, mondanom sem kell az a 2 hét várakozás életem egyik legnehezebb 2 hete volt! De mára 32+3 hetes vagyok! Lehet tényleg érdemes lenne elmenned egy másik orvoshoz!
2014. okt. 14. 01:25
 14/22 A kérdező kommentje:
Akkor ez az üres petezsák csak 5 hetes terhességnek felel meg, viszont nem létezik hogy 2 héttel később fogant mint ahogy a peteérésem volt. Mikor mentem a dokihoz akkor már 3 hetet késett a mensim, úgyhogy vérzés szerint meg 7 hetesen voltam dokinál.
2014. okt. 14. 15:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Biztosan tudod, hogy mikor volt ovud? És mikor teszteltél pozitívat? Ha rögtön mensi elmaradásakor, akkor az sajnos nem sok jóval kecsegtet.
2014. okt. 15. 08:35
 16/22 A kérdező kommentje:
28 napos ciklusom van, ezért gondolom nem mensi megjövetele előtt egy nappal volt peteérésem.
2014. okt. 15. 13:49
 17/22 A kérdező kommentje:
3 héttel a mensi elmaradása után teszteltem.
2014. okt. 15. 13:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor simán lehet, hogy csak elcsúszott a ciklusod. Nem vagyunk gépek, tök normális, ha néha egy-két héttel később van peteérés. Így tényleg lehet, hogy még csak 5 hetes voltál (nem mensi szerint, hanem a peteérés ideje alapján) mikor az uh készült. Vissza kéne menned kontroll uh-ra (a doki nem hívott vissza ha jól olvastam). Két héttel az előző uh után már elő babát kell látni.
2014. okt. 15. 15:06
 19/22 anonim ***** válasza:
És nagyon fura, hogy a doki nem hívott vissza. Tudni kéne, hogy nem fejlődik, azaz missed ab, vagy pedig csak későn fogant.
2014. okt. 15. 15:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia,

Mikor mész vissza dokihoz?

2014. okt. 17. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!