Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elöl fekvő lepénynél normális...

Elöl fekvő lepénynél normális ha nem érzem mpzogni a babát?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, tegnap óta nem mozog a babóm. Ha hasra fekszem, csak ilyen lüktetést érzek (kb, mintha ott dobogna a szívem....lehet a lepény?) Felhívtam a védőnőt, azt mondta, lehet, hogy csak elbújt a lepény mögé.Szerintetek? Menejk ügyeletre?
2014. okt. 12. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Tedd a hasadra a kezed, egyél csokit, igyál kólát! Feküdj le és várj egy 20 percet. Nekem is mellsofali a lepényem de nekem a max amit nem éreztem mozogni az 5-6ora! Ha konkrétan nem érzel rugast, bökés de érzed, hogy mocorog akkor csak testhelyzetet változtatott. Én is alig éreztem mikor medencevegu volt a fekvése. Biztos nincs baj, de ha abszolút nem érzedeés ilyen régóta akkor kérlek ne ide írj hanem ügyelet!

30hkm

2014. okt. 12. 12:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 21 hetes vagyok, szintén elöl tapadt lepènnyel. Nekem rengeteget mozog, napközben is max 2 óránként bejelentkezik.

Az én babám a banántól pörög be. Próbáld meg ezeket, meg esetleg egy picit ràzd meg a pocakod, vagy simogasd. Ha hasra fekszem egyből rúgdos. Hason fekve sem érzed? Mert, ha érzed, de csak gyengén szerintem az nem gond.

2014. okt. 12. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
27 hkm vagyok, szintúgy elülső fali méhlepénnyel. Amit érzel, az a hasi aortád lüktetése, ha a hátadra fekszel. Még én is látom, pedig már elég nagy a hasam. Nekem a baba van, hogy csak reggel és este jelentkezik be. Ahogy tőled sem elvárás az, hogy egész nap ugrálj, így tőle se várd el, hogy egyfolytában, óránként mozogjon. Fejlődik, sokat alszik, ráadásul lehet, hogy pont egy olyan nyugodt és alvós babát fogtál ki, mint az enyém. Nem dolga a gyereknek egész nap szórakoztatnia téged. :)
2014. okt. 12. 16:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát igen.....nem túl aktív a csöppem. Minden ultrahangon úgy kellett macerálni, hogy forduljon. A védőnőm is meg a doki is azt mondta, hogy nem kell rohanni az ügyeletre, mert lehet, csak elbújt, meg egyébként sem túl mozgékony, és holnap majd megnézik. Nem az volt az első, hogy ide írtam, csak nem nyugtatott meg 100%-ig a doki válasza.
2014. okt. 12. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Majd írj azért utána.:-)

Az én kislányom szinte egész nap bulizik. Kezdek aggódni, hogy mi lesz, ha kibújik.

2014. okt. 12. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is elöl fekvõ volt. De egèsznap mozgott olyan erõsen h csodálkoztam is h mèrt mondják h elõl fekvö lepénnyel kevèsbé érezni. Ès nekem mélyen tapadó is volt egyszer be is véreztem miatta. 5 nap kórház lett belõle. De minden rendben lett. Már 5 hónapos a baba.
2014. okt. 13. 16:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Voltam ma védőnőnél, minden rendben van, csak lusti is a cseppem, meg bebújt a lepény mögé, ami teljesen elfedte. Alig találták meg (ketten is keresték), de végül meglett. Szóval előfordulhat az ilyen.
2014. okt. 13. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Szuper! :)
2014. okt. 13. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!