Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sokat mozog a babám,...

Nagyon sokat mozog a babám, és pár napja elkezdett sokszor keménykedni a pocakom. Ebből lehet koraszülés vagy valami baj? Tapasztalatok valaki?

Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is rengeteget mozog a babám. Néha már azt hiszem nem is alszik soha. :)

Magnéziumot szedsz? Mennyit?

Próbálj sokat pihenni! Nekem az segít keményedés ellen. :)

2014. okt. 12. 09:07
 2/8 A kérdező kommentje:
én is mindig ezt kérdezgetem h mikor alszik? :)...szedek igen napi 2 szemet, ennyit ajánlott a doki ....pihenek egész nap, egész terhességem alatt nem dolgoztam, épphogy csak megfözök..amugy a 34. hetet kezdtem tegnap ...
2014. okt. 12. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát mivel 34 hetes vagy, így nem mondom hogy szedj több magnéziumot, mert minek! :D Pihenj továbbra is, ha meg mész dokihoz kérdezz rá a keményedésre. De nem tartom valószínűnek, hogy koraszülés lesz, mivel én 29. hetet töltöttem tegnap és nem szeretnék még szülni! :D

Első voltam!

2014. okt. 12. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is picit többet keményedik a hasam, és a kisasszony.... Hát én nem tudom mit csinál "odabent" ,de sztem valami magán discot nyitott:D Egész egyszerűen fogalmam sincs mikor alszik:) Vagy egyáltalán nem "ami ugye szinte kizárt" vagy akkor amikor én is:) Nagyon sokat mozog már jó pár napja..Pedig azt hittem,hogy na ma kibulizza magát akkor holnap biztosan egész napos pihi lesz de nem:)

Szerintem nincs köze koraszüléshez,bár nincs tapasztalatom ez ügyben,első baba lesz:)

Üdv 31hkm

2014. okt. 12. 13:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál..az eredmény minimum 10 nap kórházi megfigyelés...megrövidült méhszáj és a baba határon lévő sulya miatt :(
2014. okt. 13. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom és kívánom Neked/Nektek a legjobbakat! Kitartás! Remélem minden jól alakul majd. Írj a fejleményekről kérlek!

1-es, 3-as válaszoló

2014. okt. 13. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Megint első vagyok!

Mi a helyzet? Hogy vagytok?

2014. okt. 17. 07:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia...Köszi az érdeklődést, jól vagyunk :) Tegnap reggel jöttünk haza, a kicsi nő rendesen és minden rendben vele :) Most már remélem csak a szüléskor megyek a kórházba...már nincs sok hátra...
2014. okt. 24. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!