Nagyon sokat mozog a babám, és pár napja elkezdett sokszor keménykedni a pocakom. Ebből lehet koraszülés vagy valami baj? Tapasztalatok valaki?
Nekem is rengeteget mozog a babám. Néha már azt hiszem nem is alszik soha. :)
Magnéziumot szedsz? Mennyit?
Próbálj sokat pihenni! Nekem az segít keményedés ellen. :)
Hát mivel 34 hetes vagy, így nem mondom hogy szedj több magnéziumot, mert minek! :D Pihenj továbbra is, ha meg mész dokihoz kérdezz rá a keményedésre. De nem tartom valószínűnek, hogy koraszülés lesz, mivel én 29. hetet töltöttem tegnap és nem szeretnék még szülni! :D
Első voltam!
Szia!
Nekem is picit többet keményedik a hasam, és a kisasszony.... Hát én nem tudom mit csinál "odabent" ,de sztem valami magán discot nyitott:D Egész egyszerűen fogalmam sincs mikor alszik:) Vagy egyáltalán nem "ami ugye szinte kizárt" vagy akkor amikor én is:) Nagyon sokat mozog már jó pár napja..Pedig azt hittem,hogy na ma kibulizza magát akkor holnap biztosan egész napos pihi lesz de nem:)
Szerintem nincs köze koraszüléshez,bár nincs tapasztalatom ez ügyben,első baba lesz:)
Üdv 31hkm
Nagyon sajnálom és kívánom Neked/Nektek a legjobbakat! Kitartás! Remélem minden jól alakul majd. Írj a fejleményekről kérlek!
1-es, 3-as válaszoló
Szia!
Megint első vagyok!
Mi a helyzet? Hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!