Igaz, hogy ha sok tejterméket iszunk, eszünk akkor lányunk születik, ha pedig sok sós ételt eszünk akkor fiunk?
Tényleg igaz az amit a Nicsak! Ki beszél, még című filmben mondtak a terhességről?
Vagy ez baromság?:D
Egyetértek az előttem szólólókkal!:)
Ez még az előtt eldől, mielőtt kiderülne te mit fogsz legjobban kívánni a terhességed alatt!
Én eszek, iszok "össze-vissza" mindent, édeset, savanyút, sósat, keserűt, tejet meg mindent és kislányom lesz.:)
26 hetes kismama
Szia!NEkem is kislányom lesz,és én pl. a tejbe tudnék belefulladni.De szerintem tuti nem attól lesz kislányom.Ezt mi nem tudjuk befolyásolni semmivel,hogy Istenke mivel ajándékoz meg minket!A lényeg hogy egészséges legyen.
Minden jót!
Üdv:34 hetes kismami
szió
nekem azt mondták, hogyha savanyu, sos dolgokat kivanok, akkor fiu lesz, ha édes tejes dolgokat, akkor lány :D
tobbgyermekes szuloket megkerdeztem, de nem tapasztaltak ilyet, szerintem kismamója válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!