Extra élénk mozgású a babám?
Figyelt kérdés
36 hetes kismami vagyok. Szinte egész nap mocorog a babám, néha majd szétszakad a hasam. Alig pár órákat alszik. Már 10-12 hete éjszaka is alig tudok tőle aludni. Most pár napja nagyon aktív, ma különösen. Az orvosm is mindig azt mondja uh-kor, hogy nagyon erős, mozgékony kislány, nagyobb egy héttel a korához képest...A ctg-n sem tudtak szívfrekvenciát nézni, mert annyira mocorgott, hogy szaggatott vonal lett. Szerintetek ez mit jelent? Amikor kibújik akkor is ilyen kis izgága lesz? Az első babám nem mozgott ennyit.2014. okt. 10. 15:41
1/4 anonim válasza:
A pocakban nekem is ilyen volt, de kinnt nem. Kifejezetten nyugodt kisbaba volt a lányunk. Két éves múlt augusztusban és még mindig nyugodt gyerek.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:-) Megnyugtattál, már a legrosszabbra készülök, hogy semmi pihi:-)
2014. okt. 10. 15:45
3/4 anonim válasza:
Nekem a nagyo fiam volt ilyen kis pörgős pogókirály bent - kint is az, 10 hósan már járt. A kisebbik bent is nyugisabb volt, nyújtózott meg helyezkedett inkább, és ő kint is sokkal nyugibb :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:-) Majd meglátjuk:-)
2014. okt. 12. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!