Embrió van. És szikhólyag?
Ez tök ari, mintha a 7 hetes önmagamat látnám, eskü nálam ugyanez volt.
Elmentem 5 hetesen és csak egy 11 mm-es petezsák volt üresen, mellette véreztem és azt mondta a doki vagy megmarad vagy nem.
Elmentem 8 hetesen és már volt baba (kis babformájú) és azt mondta ver a szíve. Kaptam ingyen uh képet. Hazamentem és nézegettem a képet. Nem láttam szikhólyagot és nem értettem a doki miértnem említette meg ha van... elkezdtem idegeskedni hogy a gyereknek tuti baja van... rákerestem uhképekre ahol egy csomó helyen látszódott a szikhólyag az én fotómon meg semmi. Már azon is filóztam hogy lehet a gyereknek nem is vert a szíve csak a doki félrenézte... :)
Aztán elmentem 10 hetesen gombás fertőzés miatt, akkor is megnézte a babát és akkor már nekem is bekapcsolta a szívhangot :) Most 17 hetesek vagyunk de lekopogom eddig minden jó.
Nyugodj meg, ha baj lenne akkor a dokik szólnak, nem fognak hazaküldeni egy beteg embrióval. Én is megjártam ezt az utat de rájöttem bíznom kell a dokimban mert ő ért ehhez. Az a fontos hogy szívverés van :)
Első vagyok, amúgy én sem láttam a baba szívverését 8 hetesen de hát olyan kis pici, nem is csodálom, de a doki tudja mit kell látni.
10 hetesen már sokkal nagyobb volt a magzat és ott már direkt megmutatta hol van a szív, látom e hogy mozog és tényleg láttam, hihetetlen érzés volt de akkor már a szívhangot is bekapcsolta egy pár pillanatra :) Ahogy nő a baba egyre jobban kivehető minden rajta :) Boldog babavárást és ne aggódj minden rendben lesz :)
Hát nem, az én dokim egyszersem ejtette ki a száján azt hogy szikhólyag :) Egyébként biztos hogy van mert a baba fejlődik rendesen :)
A 12 hetes uh fotón pl nem látszik se a köldökzsinór se a kezei a gyereknek pedig vannak neki csak épp nem olyan jó felbontásúak az ilyen uhgépek hogy mindig minden jól látszódjon. A doki most 16 hetesen is mondja nekem hogy lehet hogy fiú mert ő úgy látja de aztán mondja hogy áhh ott van a köldökzsinór is lehet hogy csak azt látta, én meg nem akartam neki mondani hogy jó neki, mert én még a köldökzsinórt se látom nemhogy azt hogy kukija van e :)) Szóval az a lényeg hogy bíznunk kell a dokikban, mert ők értenek ehhez :)
Szia!
Nekem sem mondta soha egyik orvos sem, hogy lenne szikhólyag. :) Így én nem is foglalkoztam vele. :) De hogy megnyugtassalak, most 28+6 hetes vagyok és minden a legnagyobb rendben van velünk. :)Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!