Ajánlanátok jó szülész orvost a Szent Imre kórházban?
Dr. Demeter Attila. Nagyon lelkiismeretes, jó szakember.
Nálam rajta múlt, hogy mindketten egyben, egészségesen jöttünk ki.
Fogta utána a fejét, hogy millió az egyhez az esélye ennyi komplikációnak, mint ami nekem összejött.
Teljesen tünetmentes terhesség és vajúdás után a kitolási szakaszban hirtelen elakadt a baba a szülőcsatornában, vákuummal kellett kiszedni. Aztán a méhlepény döntött úgy, hogy marad, ahol van.
A babánál az oxigénhiány, nálam az elvérzés volt fenyegetően közel. Engem műtőbe is vittek miután kiszedték.
Annyira jól varrt össze, hogy bár a hátsó fal végigrepedt (akkor már nem tudtak ezzel foglalkozni, mentették a babát), gátmetszés is kellett - de a hat hét letelte után már sehol nem fájt. Tartottam tőle, hogy az első együttlét fájni fog, de semmi.
Se a gátseb, se a repedés.
A baba makkegészséges, szerencsére én is megúsztam egy hét kornyadozással. Azóta teljesen felépültem.
Mivel sebész-onkológus is, így komplikáció vagy császár esetén jól varr. Rokonságban két további babát is nála szültek, ott korábbi traumás sérülés miatt (anyai részről) császár volt mindkettő. Láttam a heget, gyönyörű, két gyerek után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!