Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol van olyan oldal az interne...

Hol van olyan oldal az interneten ahol terhességi diabéteszre vannak étrendek, táblázatok stb?

Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:

El kell keserítselek. Sehol. Én már keresgéltem de ilyet nem találtam.

Lehet más tud.

2008. aug. 11. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát igen sajnos én is kerestem, de konkrétat sehol sem találtam. Azért ha valaki tud segiteni hogy pl. mennyi a napi szénhidrát mennyiség ami elfogyasztható, továbbá mikben taálható zsír vagy szénhidrát ill . fehérje azt megköszönöm.

Még nincs diabéteszem, de 7,8 a határérték és 7,6 lett az eredményem, igy diétáznom kell, de fogalmam sincs hogíy miből mennyit ehetek. A doki azt mondta hogy szénhidrát és zsírt mellőzzem valamennyire, de fehérjét meg nőveljem. De fogalmam sincs hogy miben mennyi van és miből mit ehetek és hogy miben mi van. Plussz gondolom a cukrot is hanyagolnom kell. Ha jól értelmezem a dolgot.

2008. aug. 11. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
2008. aug. 11. 17:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. aug. 11. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!