A leggings jó viselet terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Sosem hordtam még, és kicsit erősebb alkat vagyok (de nem molett). Bár talán télen nem elég meleg.
Kifejezetten kismamaruhát nem annyira szeretnék, inkább valami "nyúlósabb" alsót, és hozzá laza felsőt.
2014. okt. 8. 11:36
11/13 anonim válasza:
Én most vagyok 37 hetes és egy darab terhesnadrágom és terhesfölsőm sincs. az egész terhességet leggins vagy kénylemes, gumis derekú szabadidőnadrág+bővebb póló, tunika kombinűcióban csináltam végig. a legginset imádom. a kismamanadrágok nagyon rám a fenekemen, meg a combomon, de én vékony vagyok, alig 8 kg jött rám és az is csak a pocakomra. nem is találtam semmilyen kismamaruhát, ami jó lenne rám, de a leggins tökéletes megoldás számomra.
12/13 A kérdező kommentje:
Igen, voltaképpen az lenne a legjobb, ha olyasmit szereznék be, ami nem terhesen is hordható.
2014. okt. 8. 14:04
13/13 anonim válasza:
Én is végig csak azt hordtam. Nagyobb méretet vettem. Novemberben szültem, elég enyhe volt tavaly. Ha nagyon hideg volt, 2-t vettem fel, bár mindenhova kocsival jártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!