Vizelet visszatartási gondok, mit tegyek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Hét és fél hónaposak vagyunk, mostanában a lányka nagyon rugdos és ilyenkor gyakran bepisilek . Nappal elég egy Tena betét amit azonnal kicserélek, ha kell 4-5 szer naponta, de éjjel ha nem ébredek meg reggelre átázok. Próbáltam törölközőt tenni alám nem ér túl sokat egy pár napja a törölköző alá egy nejlont is tettem annak meg az lett a következménye hogy nyakig áztam át még a párnámra is jutott. Már arra gondolok hogy bepelenkázom magam, van hasonló tapasztalatotok, mit csináltatok ilyen esetben ?2010. jan. 22. 22:33
1/2 anonim válasza:
Szólj az orvosodnak, van erre speciális betét, irja fel. Sokan vannak igy a terhesség vége felé, úgyhogy nem lesz nagyon meglepödve a doki.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!