Volt akit sokszor ultrahangoztak és nem lett semmi baja a babának? Például hetente, két hetente
Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 05:52
1/12 anonim válasza:
Első terhességem végén hetente 3x ultrahangoztak. Az elején meg kb hetente. Nem lett baja a lányomnak! Miért lenne baja?
2/12 anonim válasza:
Az ultrahang nem sugázás, teljesen biztonságos.
3/12 narancs-virág válasza:
Az ultrahang HÖSUGÁRZÁS, nem feltétlen tesz jót a babának, ha "melegítik"!
4/12 anonim válasza:
8 hète àt, kb 2 naponta uh volt, semmi baja...koraszülött lett de nem ez miatt
5/12 anonim válasza:
az osztályon anno én voltam a "maga már megint itt van?" kismama, sejthető, h volt jó pár uh. 12 éves, semmi baja.
6/12 anonim válasza:
A 12. hétig hetente voltam uh-n, aztán a 26. hétig 2 hetente, majd újra hetente kellett mennem.
7/12 A kérdező kommentje:
Volt valami oka,hogy ennyiszer mentetek vagy ti kértétek?
2014. okt. 8. 12:30
8/12 anonim válasza:
Első vagyok!
Nem én kértem, de konkrétan nem mondta a doki se, hogy oka lenne. 38 hetesen kerültem kórházba, és ott az volt a szokás, hogy minden másnap ultrahang, heti 1x súlybecslés. Ami problémám volt, hogy magas volt a vérnyomásom.
Az orvosomhoz is gyakran kellett járnom és mindig csináltatott ultrahangot is.
9/12 anonim válasza:
4es vagyok toxèmiàm volt folyamatosan nèztèk a keringèst ès a növekedèsèt a 24hètõl, mert az nsthez mèg kicsi volt, fals eredmènyt adhat így, mondjuk napi 2abból is volt plussz minden 3 nap egesz èjszakàs . 33hetesen kivettèk.
10/12 anonim válasza:
Az ultrahang az nem káros. Nem kevered véletlenül a röntgennel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!