Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szinte biztos, hogy kisfiú...

Szinte biztos, hogy kisfiú van a képen ugye?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez 1 4D-s fotó,a képen a térdei látszanak felhúzva.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre,hogy Ti is szinte biztosra kisfiút láttok,mint én?:)

Egyébként orvosom nem egy bőbeszédű a nem- kérdésnél,fiút mondott Ő is. Csak a kíváncsiság kedvéért tettem fel a kérdést,és hogy leírjátok Nektek is hasonló volt-e a fiús ultrahang kép?

[link]

2014. okt. 7. 08:14
1 2
 1/12 panka29 ***** válasza:
100%
nem vagyok biztos benne de mintha tényleg fiúcska lenne! hátha ír olyan valaki aki jobban ért hozzá! :)
2014. okt. 7. 08:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Annyiban tudok segíteni, hogy megmutatom nálunk a kislányunk punusa, hogy nézett ki 4D-n. :D És kislány lett 20 hónapos!

[link]

2014. okt. 7. 08:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

4 D-s képről nem tudok nyilatkozni, én eddig azt hittem, hogy azon jobban kivehető!

Nekem a 12-heti sima ultrahang képek a kisfiamról ez volt:

[link]

2014. okt. 7. 08:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kisfiú! :)
2014. okt. 7. 08:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg mintha ott lenne a zacsi. Nekunk egyertelmubb 4d kepet adtak. Ezen olyan homalyos .
2014. okt. 7. 08:38
 6/12 anonim ***** válasza:
szia. hát nekünk egyértelmű kép nem készül róla :) de a felvételen 16hetes 4d-n és a 18hetes 2d-n terpesztet és egyértelmű volt. én a te képeden is inkább fiút mondanék mert lányoknál elvileg vonalak vannak :)
2014. okt. 7. 08:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Kisfiu, ott a zacsi :-)! nalunk a sima.2d-n amugy jobban laltszott metszetbe a kuki mint a 4d-N.
2014. okt. 7. 08:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Én kisfiúnak mondanám. Látszanak szépen a "zacsik is" Elnézést a kifejezésért:) Szerintem kisfiú:)

Nekünk kislányunk lesz, és neki határozott vonalai voltak,ebből következtetek..

2014. okt. 7. 09:27
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindegyikőtöknek a válaszokat! :)

Én is így látom,hogy ott van a zacsi :)

2014. okt. 7. 10:19
 10/12 anonim ***** válasza:
tuti fiú :)
2014. okt. 7. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!