3 kisfiú után kislányt várunk, de fiúnevekre áll rá az agyunk! Tippeket tudnátok adni?
Figyelt kérdés
Nem szeretnénk nagyon új hullámú nevet (Dzsesszika és társai) és a régi magyar nevek sem állnak hozzánk közel (Zselyke)
Minden ötletnek örülök, mert bár nagyon vártuk a kisasszonyt :) nevek közül a Vince és a Simon jut eszembe :( :)
2014. szept. 21. 22:20
1/18 anonim válasza:
Nekem ha lányom lenne Zsófi lenne.
2/18 anonim válasza:
Bernadett, Noémi, Anita, Alexandra, Viktória, Zsófia.. :D
3/18 anonim válasza:
Ha kislányom született volna Amina lenne,de tetszettek a Norina,Zsófia, Regina nevek is:)
4/18 anonim válasza:
Az én lányom Nikolett lett volna. Fiam lett.
5/18 anonim válasza:
Az én kislányom Bianka lett, de tetszik még a Nikolett, Flóra, Tünde, Noémi is.
6/18 anonim válasza:
ha a vince és Simon tetszene, kislány lehetne
Vivien, Szimonetta
Viktória Sejla
Viola Stefánia
7/18 anonim válasza:
A kislányunk Mira lesz, de gondolkoztunk még a Réka és a Gréta neveken. De nekem tetszennek az összetett nevek is: Annabella, Annaliza.
9/18 anonim válasza:
Nekem pl. ezek hasonló "kaliberűek": Abigél, Adél, Alíz, Beatrix, Edina, Diána, Flóra, Frida, Gerda, Gréta, Ivett, Janka, Judit, Júlia, Kinga, Klára, Lívia, Noémi, Rebeka, Stella, Tamara, Viola
De ha elolvasod az egész választékot, szerintem még több ötletetek is lesz, mint kéne: [link]
10/18 anonim válasza:
A mi kislányunk Zamíra lesz, de szóba jött még a Zille, és a Mirella is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!