Tudnátok nekem írni kisfiú és kislány neveket?
Nekem lánynevek közül ezek tetszenek:
Molly, Emma, Kata(lin), Lili, Jázmin
A Rebeka nem jó, mert a becézése Rebi, abból pedig jön a ribi.
A Boróka sem jó, mert a becézése Borka, abból pedig az uborka jön.
Fiú nevek:
Barna, Bertalan (Berci), Milán stb.
Szia!
Nekem 2 kislányom van Barbara és Rebeka, Rebekát nem engedem, hogy Rebinek becézzék, pont ahogy előttem írták, ezért ő Rebus. :) Most kisfiam lesz, de ha kislány lenne akkor Izabellának hívnák. A fiam apukája után Mihály lesz.
Egyébként tetszik még Balázs, Tamás, László. :)
Nekem ezek a nevek tetszenek,
Kislány: Zoé, Milla, Zita
Kisfiú: Bendegúz, Kende
Gratulálok a babához:)
Szia,
kisfiú: Vajk, Barnabás, Zétény
kislány: Melani, Melissza, Zorka, Emily, Esztella
nálunk úgy néz ki kisfiú lesz, December 15-re várjuk.
Választottunk nevet, fiú: Dominik, és választottunk egy lány nevet is hátha mégsem "fütyis lesz" akkor pedig Bianka.
De lányban tetszik még a Rebeka,Boglárka,Linda,Jázmin.
Fiúban a Balázs ,Csongor,Kevin,Ádám,Áron,Krisztofer ,ezek tetszenek még.
22.hetes kismama :)
Lánynévnek ajánlanám a Bíborkát becézése:Bibi,Boglárkát becézése:Bogi. szép magyaros egyedi nevek :)Továbbá a Csenge a Fanni és a Betty is igen szép név.Külföldi nevek:Emma,Deniella,Kimberly :)
Fiúnévnek pedig ajánlanám:Botond,Dávid,Kornél,Dénes...
Lehethogy meglátsz egy nevet ami megtetszik de nem feltétlenül tudsz rá becézést...Ne aggódj a becenevek maguktól kialakulnak arra is amire el se tudsz képzelni semmilyet és ezek nem feltétlenül gúnynevek :) Minden névnek van beceneve hisz azokat is kitalálták :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!