Miért nem tudják eldönteni az orvosok, hány hetes a terhességem?
Szerintem meg nem az a mérvadó, hogy mikorra vagy kiírva, főleg, ha nem szabályosak a ciklusaid, hanem az Uh-ra kell hagyatkozni.
Nekem pl. az utolsó mensi szerint január 22-én kéne szülön. Ami alapjáraton lehetetlen, mert a kicsi abban az időben meg sem foganhatott, csak 2 héttel később.
A papíromon az szerepel, hogy január 22-én fogok szülni.
Az Uh-kon pedig folyamatosan pontosítunk, ahogy nő a kicsi. Most így a 16. héten ott tartunk, hogy január 27-ére várható. :)
Szóval szerintem az Uh-n a méretek a mérvadók, és ne aggódj, hogy nagy különbségek vannak. A dokid úgy is tudja, hogy ez baj avagy sem.
Tulajdonképpen október 13-ra vagyok kiírva, de volt már október 18, sőt október 7 is. Már magam sem tudom.
A doki úgy fogalmazott, lehet, hogy zömökebb egy kicsit a baba. A fogadott orvosom meg szabin van, csak a jövő héten tud fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!