Mennyire tudjak a terhesseg vege fele pontosan "megtippelni" a baba hosszat?
Úgy tudják megtippelni mint a súlyát,vagy sikerül vagy nem :)
Én úgy vásároltam az elején hogy 56-62-es és a biztonság kedvéért vettem pár 50-est is.54cm-vel született a fiam és 4kg-mal,56-ost nem sokáig hordta.
Ismerősnek sem jósoltak kicsi babát így ő főleg 56-os rucikat vett.Erre megszületett a pici 46cm-el :D Most apuka rohangál 50-es ruhákért.
Szerintem érdemes 50-62-es méretből vegyesen készülni.Néhány bababoltban meg lehet beszélni ha kicsi az 50-es akkor kicserélik nagyobbra.
Szerinterm gamatokból indulj ki! A barátnőmék magasak, ő is és a férje is bőven 180 fölött. a lányuk eleve akkorának született, hogy 62-esben hozták ki a kórházból. 56-os méretből egyáltalán nem is volt neki. újszülöttként viselte az egyébként 3 hónaposra való ruhákat. (a fiukkal is szintén így volt. Ő is most 5 hónaposan a 6-9 hónaposaknak való ruhákat hordja) Szóval vehetsz pár 56-ost, de ha magsak vagytok, akkor várhatóan a babátok sem fogja sokáig hordani a kis mértetet, ha egyáltalán jó lesz rá.
Mi a párommal alacsonyak vagyunk, én 150, ő 160. Mi vettünk 4-5 darab 50-es rugit és bodyt is, meg 56-os cuccokat is. Anyukám azt mondta, hogy rajtam az egy hónaposakra jó 56-os is lógott, abba is a 3. hónapban nőttem bele.
de ramegy 1-2 hetig az 56-os...a lányom 52 centivel született es harangoztak rajta az 56-os rucik, ugy szaladgált a ferjem a C&A-ba 50-es rugikért, amiket 2-3 hetig hordtunk...annyi h ha nagy a baba max 2-3 hetig lesz jo az 56-os...a lányom még vagy 2 hetig magzati élettani testtartasban aludt mint egy gomboc, még az 50-es rugikban sem volt vegig a laba :)
nekünk a 32 hetes uuh-n 46 centinek 2 kilonak mondtak, nagy lesz a fiunk mint az apukaja, de azert vettem jopar 56-os cuccot...
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!