Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire tudjak a terhesseg...

Mennyire tudjak a terhesseg vege fele pontosan "megtippelni" a baba hosszat?

Figyelt kérdés
A babaruhak miatt kerdezem. Amikor olyat latok,hogy a baba pl.57cm-rel szuletett,akkor gondolkodom el ezen. Hisz "elvileg" az 56-os ruhak akkor mar alapbol kicsik lennenek,viszont azt is mondjak,h.az elso napokban felhuzott labakkal vannak,es boven jo rajuk. Valoszinuleg nekunk eleg nagy babank lesz,parom is,en is magasak vagyunk. A kerdes,hogy az 56os ruhak tulnyomoreszt mindig jok az ujszulottekre,vagy erdemes a korhazba nagyobbakkal is keszulni? Koszonom a valaszokat! 24+3 hkm
2014. okt. 6. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Úgy tudják megtippelni mint a súlyát,vagy sikerül vagy nem :)

Én úgy vásároltam az elején hogy 56-62-es és a biztonság kedvéért vettem pár 50-est is.54cm-vel született a fiam és 4kg-mal,56-ost nem sokáig hordta.

Ismerősnek sem jósoltak kicsi babát így ő főleg 56-os rucikat vett.Erre megszületett a pici 46cm-el :D Most apuka rohangál 50-es ruhákért.

Szerintem érdemes 50-62-es méretből vegyesen készülni.Néhány bababoltban meg lehet beszélni ha kicsi az 50-es akkor kicserélik nagyobbra.

2014. okt. 6. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
En azt hittem,h majd csak 56-os ruhakat veszek..vettem is aztan egy anyuka mondta a boltba,h ha fiam lesz es nagy (apukara rànèzett):)) akkor kb ket hetig jo..na most a vèdőnő azt mondta nekem,h vegyek 56-os ruhakat..de,nem biztos,h sokaig jo lesz:)) szal en vettem par 56-os bodyt es rugit,a többi 62es..pulcsik nacik stb aztan majd meglatjuk 30hkm:))
2014. okt. 6. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerinterm gamatokból indulj ki! A barátnőmék magasak, ő is és a férje is bőven 180 fölött. a lányuk eleve akkorának született, hogy 62-esben hozták ki a kórházból. 56-os méretből egyáltalán nem is volt neki. újszülöttként viselte az egyébként 3 hónaposra való ruhákat. (a fiukkal is szintén így volt. Ő is most 5 hónaposan a 6-9 hónaposaknak való ruhákat hordja) Szóval vehetsz pár 56-ost, de ha magsak vagytok, akkor várhatóan a babátok sem fogja sokáig hordani a kis mértetet, ha egyáltalán jó lesz rá.

Mi a párommal alacsonyak vagyunk, én 150, ő 160. Mi vettünk 4-5 darab 50-es rugit és bodyt is, meg 56-os cuccokat is. Anyukám azt mondta, hogy rajtam az egy hónaposakra jó 56-os is lógott, abba is a 3. hónapban nőttem bele.

2014. okt. 6. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Ha a grammbol indulunk ki: eddig mindig nagyobb volt a baba az uh-n,"mint kellene". A kerdes az lenne,hogy ha pl.57-58 cm-rel szuletik,akkor egyaltalan nem mennek ra az 56os rucik? Ez a meretezes mennyire pontos? Ha pl.58 cm lesz,akkor mar csak a 62es megy ra?
2014. okt. 7. 07:27
 5/6 anonim ***** válasza:

de ramegy 1-2 hetig az 56-os...a lányom 52 centivel született es harangoztak rajta az 56-os rucik, ugy szaladgált a ferjem a C&A-ba 50-es rugikért, amiket 2-3 hetig hordtunk...annyi h ha nagy a baba max 2-3 hetig lesz jo az 56-os...a lányom még vagy 2 hetig magzati élettani testtartasban aludt mint egy gomboc, még az 50-es rugikban sem volt vegig a laba :)

nekünk a 32 hetes uuh-n 46 centinek 2 kilonak mondtak, nagy lesz a fiunk mint az apukaja, de azert vettem jopar 56-os cuccot...

37 hkm

2014. okt. 7. 09:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi kedves utolso,Te is sokat segitettel. Akkor keszulok par db 62-sel is a korhazba. :)
2014. okt. 7. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!