Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek már a terhesség...

Volt valakinek már a terhességet megelőzőleg is vísszere? (lábon) Hogy alakult utána?

Figyelt kérdés

2014. okt. 6. 14:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok+

Eddig 1 kg-ot híztam.

2014. okt. 6. 14:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt, mert egy autóbaleset miatt kialakult 2007-ben. Nem lett rosszabb terhesség alatt (2012-ben szültem, pedig + 18 kilóval zártam a terhességet.
2014. okt. 6. 14:50
 13/20 A kérdező kommentje:

Jajj lányok, most nézem rosszúl írtam, szkleroterápiám volt. Injekciós kezeléses, átmenetileg jó, de nem hosszútávon,ezt a doki is megmondta, kb 2-3 évente kellene ismételni :(

Nekem is öröklődött, és szinte olyan formában jelenik meg mint a nagyimnak, ugyan azon a helyeken :( Már lassan tiszta térkép a lában. Nem hosszúak,csak 4-5 cm, de több helyen,különösen a bal lábamon ami műtve is volt, valószínű az a gyengébb. Úgy el vagyok keseredve, nem is az miatt mert csúnya, hanem engem mindig a trombózissal ijesztgetnek, pedig családban senki nek sem volt. Kompresszós harisnyát amikor dolgozom, mindig hordok, nem tudom mit tehetnék még.

Szeretnénk lassan családot alapítani, és csak félek, hogy milyen lesz utána:(

2014. okt. 6. 14:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Én apukámtól örököltem sajnos. Most várom a 3. babát, és sajnos begyulladtak az erek. Sp 54-et használhatom rá, ami segít. Amikor elmondtam a dokinak, hogy szeretném megműttetni, azt mondta, várjam meg, hogy lesz-e probléma vele terhesség után, mert ha nem ne csináljak semmit vele, mert hajlamos lesz egy másik ér átvenni a kiműtött ér tágulását(bocsi, ha értelmetlen). Hagyjam ezt nyugodtan, addig is egészséges a többi. Hát nem tudom...
2014. okt. 6. 14:54
 15/20 A kérdező kommentje:
Ja meg detralex-et szedem két hónapja. Azt sem tudom segít-e, valójában nem tudom mit kellne éreznem, ha segít. Fájni nem fájnak szerencsére.
2014. okt. 6. 14:54
 16/20 anonim ***** válasza:

a koromviragkremet szoktak meg ajanlani, de en az osszes eddigi felsoroltak kozul, nem tapasztaltam, hogy barmi is szamotttevo valtozast hozott volna.

Az viszont fontos, hogy ha teheted sportolj sokat. Seta futas sokat segit, hogy ne romoljon a helyzet

2014. okt. 6. 14:59
 17/20 A kérdező kommentje:

Kedves 83% válaszoló, teljesen ésszerűnek tűnik amit írsz, én is erre gondoltam, hogy inkább kivárnám a terhességet, szülést és azután folytatnám a kezelést. Csütörtökön megyek érsebészhez, meglátom mit mond.

Mégegy kérédsem lenne, tényleg ennyire összefügg a vísszér a trombózissal?

2014. okt. 6. 14:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok, hogy megosztjátok velem a tapasztalataitokat. Ezek szerint más is van, volt velem hasonló cipőben. Ez a hülye genetika :(
2014. okt. 6. 15:02
 19/20 anonim ***** válasza:
A visszérgyulladás okozhat trombózist, igen, általában hosszú ideig tartó fekvés-ülés provokálja. Éppen ezért várandósságban is csak akkor kell erre gondolni, és esetleg LMWH-ba kezdeni, amennyiben valami miatt a terhességed alatt hosszú ideig kell feküdni.
2014. okt. 6. 15:08
 20/20 anonim ***** válasza:
A felszíni visszérben ritkán alakul ki trombózis, az inkább a mélyvénás ereknél gyakori.
2014. okt. 6. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!