Volt valakinek már a terhességet megelőzőleg is vísszere? (lábon) Hogy alakult utána?
Utolsó vagyok+
Eddig 1 kg-ot híztam.
Jajj lányok, most nézem rosszúl írtam, szkleroterápiám volt. Injekciós kezeléses, átmenetileg jó, de nem hosszútávon,ezt a doki is megmondta, kb 2-3 évente kellene ismételni :(
Nekem is öröklődött, és szinte olyan formában jelenik meg mint a nagyimnak, ugyan azon a helyeken :( Már lassan tiszta térkép a lában. Nem hosszúak,csak 4-5 cm, de több helyen,különösen a bal lábamon ami műtve is volt, valószínű az a gyengébb. Úgy el vagyok keseredve, nem is az miatt mert csúnya, hanem engem mindig a trombózissal ijesztgetnek, pedig családban senki nek sem volt. Kompresszós harisnyát amikor dolgozom, mindig hordok, nem tudom mit tehetnék még.
Szeretnénk lassan családot alapítani, és csak félek, hogy milyen lesz utána:(
a koromviragkremet szoktak meg ajanlani, de en az osszes eddigi felsoroltak kozul, nem tapasztaltam, hogy barmi is szamotttevo valtozast hozott volna.
Az viszont fontos, hogy ha teheted sportolj sokat. Seta futas sokat segit, hogy ne romoljon a helyzet
Kedves 83% válaszoló, teljesen ésszerűnek tűnik amit írsz, én is erre gondoltam, hogy inkább kivárnám a terhességet, szülést és azután folytatnám a kezelést. Csütörtökön megyek érsebészhez, meglátom mit mond.
Mégegy kérédsem lenne, tényleg ennyire összefügg a vísszér a trombózissal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!