Neo-Ferro-Folgamma és Magne B6 eggyütt?
A Magne B6 tájákoztatójában az van,hogy ne szedje vas tartalmú szerekkel, mert gátolják a felszívódást.
Az orvos viszont ezt mondta,hogy a kettőt együtt szedjem.
Most akkor a tájékoztatóban szereplő utasítás vagy az orvosi a helyes?
Én is együtt szedtem, de el kell telnie 3 vagy 4 órának a kettő bevétele között, mert különben tényleg gátolják egymás felszívódását.
De ez talán benne is van valamelyiknek a tájékoztatójában, ha jól emlékszem.
Én is együtt szedtem, de figyeltem, hogy legalább 2 óra teljen el a kettő között, ugyanúgy, mint a tejtermékeknél, teljes kiőrlésű dolgoknál, tojásnál, stb. Kell hozzá egy tervezett napirend, de simán megoldható. A 34. hét után már nem kell szedni a Magne B6-ot, így ez egyszerűsödik.
Minden jót!
36 hetes kismama
Nyugodtan szedd a kettőt együtt, én is pont ezeket szedem. De olvasd el a Neo-Ferro-Folgamma tájékoztatóját, mert nem mindegy mikor veszed be ( milyen ételeket eszel-iszol előtte-utána ), és hogy milyen más gyógyszert szedsz még.
A 2 órának el kell telnie, ahogyan a többiek is írták.
oké. Köszönöm. Akkor várok 2-3 órát a kettő között.
Most még kiderült,hogy a vérnyomásom sincs rendben így még valahova be kell iktatnom 2X1 Dopegyt vérnyomáscsökkentőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!