Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Merjek házaséletet élni? 28hkm

Merjek házaséletet élni? 28hkm

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kicsit intim kérdés, de kismamák véleményére lennék kíváncsi.

28hetes vagyok és szeretném a páromat "meglepni". Mióta baba van, kB. 4*voltunk együtt, mindig volt valami nyűgöm.

Hányás, hasfajas, kedvtelenseg. Ő nagyon jól bírja és szeretném ra venni magam legalább két hetente egy alkalomra. Számomra bizarr, hogy éppen mozog a kisbaba, illetve nem akarom, hogy esetleg koraszülést okozzon.

A mehszaj értékem 3000, doki soha nem mondta , hogy nem szabadna együtt lennünk.

Előre is köszi :)

2014. okt. 1. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Csak kérdezem, hogy a többi lyuk miért nem jöhet szóba?
2014. okt. 1. 20:22
 2/10 A kérdező kommentje:
:DDDDD
2014. okt. 1. 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Elvileg nem okoz gondot.

De nekem is olyan bizarr volt mocorgó babával, nálunk is minimumon volt a házasélet az első terhesség alatt is, és most is, bár még az első trimeszteres nyűgök vannak.

2014. okt. 1. 20:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Nálunk is a minimumon volt a házasélet az első terhesség alatt,most meg el is vagyunk tiltva :/

Mármint én ő nem ;)

2014. okt. 1. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi végig csináltuk, még szülés előtti héten is, bár az már nem volt az igazi, csak az agyam akarta nagyon.

Ha olyanra gondolsz, hogy a szex miatti méhösszehúzódás okoz-e gondot, szerintem nem, nálunk semmi probléma nem volt ebből.

Nyitva volt a méhszájam is a vége felé már, de a szülés nem indult be ettől sem. Azt indítani kellett a kórházban.

2014. okt. 1. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem irígylem a párodat... Éppen ideje meglepned! :-)

Nálunk minden terhesség alatt végig volt házasélet, én nem tudtam volna megtenni a férjemmel, hogy "böjtre fogom". Ha az orvos tilt el, az más kérdés, de ha nem tilt el, akkor nem érdemes mellőzni a házaséeletet... Szóval mindent bele!

2014. okt. 1. 21:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. okt. 1. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Amikor mi elvoltunk tiltva, addig azzal leptem meg, hogy kerestem pár perces normális szexvideót, azt elindítottam és vagy szájjal kényeztettem, vagy pedig kézzel. Nem volt hiányérzete neki sem, illetve nekem sem. Jól éreztük magunkat így.

És amint lehetett újra, akkor szeretkeztünk rendesen.

2014. okt. 2. 11:16
 9/10 anonim válasza:
Én amióta terhes vagyok nem is kívánom a szexet, sajnos. Mert párom meg igen és már nagyon feszült, nyilván el látom a baját, de ő p... akar. hát én meg félek, hogy baj lesz. úgyhogy így járt. még csak 9 hetes vagyok nem fogok kockáztatni azért mert nem bír magával, útálom, hogy nem megértő. ilyenkor hűtőszekrény vagyok, frigó...jól nyakon kell vágni :D
2014. okt. 2. 17:06
 10/10 anonim válasza:
utolsó vagyok a kívánosság remélem megjön, nálatok mikor jött meg?
2014. okt. 2. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!