Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A MOM eredményem 2. 02, ez...

A MOM eredményem 2. 02, ez soknak számít? Volt, vagy van valakinek ennyi?

Figyelt kérdés

Már olvastam róla és volt is egy hasonló kérdésem, de ma a védőnőm jól rámijeszett, és kezdem bebeszélni magamnak hogy beteg a babám!

Tapasztalatok érdekelnének, akinek hasonló értéke volt4A védőnőm azt mondta az ő pályafutás alatt ilyen magassal még nem találkozott, és az orvosom, aki majd csak februárba lesz itthon majd elmondja mi a teendő!Ez abszurd!

Légyszi segítsetek!

2010. jan. 21. 22:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én védőnőm is ezt csinálta, csak nekem alacsony lett az AFP-m, de még határértéken belül.Azóta van egy egészséges gyönyörű kislányom, aki holnap lesz 3 hónapos.Egyébként mióta megszületett a kislányom azóta még mindig idióta a védőnőm, mert majdnem minden egyes alkalommal közli hogy a gyerek túlsúlyos (most 6,7kg) és szivbeteg lesz.De én ezt megoldottam úgy, hogy azóta sem engedem be a lakásba.Nekem ez nem hiányzik hogy idegesitsen.Irigylem azokat akinek aranyos védőnőjük van.
2010. jan. 22. 11:44
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!Megnyugtató válaszokat kaptam!Nekünk új a védőnőnk, és egyszerűen semmi rugalmasság benne!mindent olyan szögletesen lát!És szinte sosem elérhető!Az egészséghézban szinte alig tartózkidoi, csak míg a papírmunkájával kész lesz!Aztán lelép csavarogni, és mindig az van kiírva az ajtóra hogy az oviban vagyok!Kis faluban lakunk, 1 ovi van, 4 csoportal, a lányom ovis, és mindig mondja ha a védőnéni járt bent hajat nézni esetleg, de nagyon ritka, és az óvónőket is szoktam kérdezni volt e bent ma, és igen sokszor nyoma sem volt!

Csavarog!Nemtudom lehet e tenni valamit az önkormányzatnál ez ellen, már több kismama, és szülő panaszkodott rá!

2010. jan. 22. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!