Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A MOM eredményem 2. 02, ez...

A MOM eredményem 2. 02, ez soknak számít? Volt, vagy van valakinek ennyi?

Figyelt kérdés

Már olvastam róla és volt is egy hasonló kérdésem, de ma a védőnőm jól rámijeszett, és kezdem bebeszélni magamnak hogy beteg a babám!

Tapasztalatok érdekelnének, akinek hasonló értéke volt4A védőnőm azt mondta az ő pályafutás alatt ilyen magassal még nem találkozott, és az orvosom, aki majd csak februárba lesz itthon majd elmondja mi a teendő!Ez abszurd!

Légyszi segítsetek!

2010. jan. 21. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kedves megtudnád írni, hogy ez milyen vizsgálatnak az eredménye?
2010. jan. 21. 22:07
 2/12 A kérdező kommentje:
A 16 hetes afp véreredmény második adata, amit az afp vel együtt számolnak ki!
2010. jan. 21. 22:13
 3/12 anonim ***** válasza:

2,5 alatt normális. Nem tudom, minek ijesztget a védőnő, amikor az AFP eredménye amúgy is megbízhatatlan és pontatlan, külföldön a legtöbb helyen már nem is csinálják.

Teendőd nincs semmi, nyugi.

2010. jan. 21. 22:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Mégis valaki akinek ennyi volt????
2010. jan. 21. 22:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem 2.64 lett és makk egészséges a kislányom! Amúgy is a normál tartományban van az eredményed. Ne aggódj! És az AFP elég megbízhatatlan, magában nem is szabad értékelgetni, a lényeg a genetikai uh lesz! Ha ott minden rendben van akkor nincs gond!

Boldog babavárást!

4 hónapos kislány anyukája

2010. jan. 21. 22:54
 6/12 anonim ***** válasza:
2010. jan. 21. 22:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem, ha jól emlékszem éppen ennyi volt az afp eredményem, de holnap meg is keresem és megírom Neked pontosan. Nyugodj meg semmi gond nem lesz, az én lányom is makk egészségesen született és már lassan 8 hónapos lesz. :)
2010. jan. 21. 23:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Kezdek megnyugodni!Aranyosak vagytok!
2010. jan. 21. 23:52
 9/12 anonim ***** válasza:
0,7 és 2,5 között jó az eredmény. Ne izgulj.
2010. jan. 22. 09:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Jófejek ezek a védőnők:S Ne aggódj,normálisnak számít az eredményed,de nem is értem,hogy a védőnő ezt nem tudja????Pfff
2010. jan. 22. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!