Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek 15 hetesen lányt...

Akinek 15 hetesen lányt mondták az is maradt?

Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Éppen pont ma találkoztam egy ismerős kismamával a váróban (az elejétől összefutunk ugyanabban az időpontokban). 34 hetes. Kérdeztem tőle, hogy és a Teodóra hogy érzi odbaent magát? (mert már korábban mondta, hogy lány lesz.) Erre csak annyit válaszolt, hogy az orvos se hitte el, de a 32. heti UH-n Teodóra megmutatta a fügyijét. Az összes ezt megelőző UH-n a lába közé szoríthatta, ezért mondták lánynak.

Nekünk a 18 héten tippeltek lányt, de biztosat csak a 4D-n mondtak a 24. héten. (remélem valóban lány is, a 32. hetin még az volt)

Egyébként a fiúkat biztosabbra lehet mondani már korán, mert ha ott lifeg valami az biztosabban látszik.

2014. szept. 30. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:

nekem először lányt mondtak 15. héten, aztán fiút, aztán a genetikain is lányt mondtak, majd a 23. héten fiút inkább, az orvosom kitartott a lány mellett, a 28. héten a 4D-n 90% biztosra fiút mondtak és ezek után is lányt mondott az orvosom.

Így az összes orvosi vizsgálaton TÖBB (fő)orvos mondott lányt, egy sima szonográfus fiút és fiú lett végül :)

2014. szept. 30. 22:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekünk 16 hetesen egyértelműen látszott, hogy kislány. Még nekünk laikusoknak is simán kivehető volt, hogy bizony az nem kuki. Valóban lány is lett.
2014. okt. 1. 12:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ Mindenkinek. 3 hét múlva megyünk a 18 hetes uh-rá, remélem kiderul. Megírom majd mindenképp.:)
2014. okt. 1. 13:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Akit meg esetleg érdekel. Na megvolt a vizsgálat és kislányt mondták. Nincs kukira utaló jel
2014. okt. 21. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!