Most a nőgyógyász elvállalt vagy sem?
A nődokim akihez eddig jártam, mondta, hogy sajnos már nem vállal szüléseket, de a fia igen, kérjek hozzá időpontot.
Ma el is mentem hozzá, mondtam neki, hogy eddig az apukájához jártam, és szeretném ha elvállalna és segítene majd nekem.
Annyi volt a válasza, hogy: akkor megvizsgálom.
Megvizsgált, ultrahangot is csinált, adott időpontot mikor menjek, hogy a cukorterheléses vizsgálatra beutalót adjon.
Nem beszélt arról, hogy mennyit kér, én bolond meg elfelejtettem megkérdezni annyira izgultam :)
Nincsen magánrendelése, az asszisztens meg ott ült közvetlen mellette, így nem tudtam, hogy ilyenkor mit is illik vagy mit nem illik mondani.
Lehet bugyuta kérdés, de első babámat várom és még az ilyen felkéréses dolgokban teljesen szűz vagyok :)
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a gyors választ :)
Igazából akik véleményt tudtak róla mondani nekem, mindannyian dícsérték, hogy nagyon alapos doki, csak nem beszél sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!