Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most a nőgyógyász elvállalt...

Most a nőgyógyász elvállalt vagy sem?

Figyelt kérdés

A nődokim akihez eddig jártam, mondta, hogy sajnos már nem vállal szüléseket, de a fia igen, kérjek hozzá időpontot.

Ma el is mentem hozzá, mondtam neki, hogy eddig az apukájához jártam, és szeretném ha elvállalna és segítene majd nekem.

Annyi volt a válasza, hogy: akkor megvizsgálom.

Megvizsgált, ultrahangot is csinált, adott időpontot mikor menjek, hogy a cukorterheléses vizsgálatra beutalót adjon.

Nem beszélt arról, hogy mennyit kér, én bolond meg elfelejtettem megkérdezni annyira izgultam :)

Nincsen magánrendelése, az asszisztens meg ott ült közvetlen mellette, így nem tudtam, hogy ilyenkor mit is illik vagy mit nem illik mondani.

Lehet bugyuta kérdés, de első babámat várom és még az ilyen felkéréses dolgokban teljesen szűz vagyok :)

Köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 30. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Igen, elvállalt. Annyira nem lehet nagy eresztés, ha két normális mondatot sem tud mondani, mielőtt letolatja a bugyid.
2014. szept. 30. 16:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ :)

Igazából akik véleményt tudtak róla mondani nekem, mindannyian dícsérték, hogy nagyon alapos doki, csak nem beszél sokat :)

2014. szept. 30. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
elvallalt. es egyik doki sem beszel sokat csak ha kerdezik. es ha nincs maganrendelese mire fel kér(ne) fix tarifát? adj neki a 6 hetes kontrollon 40-50 ezret és csokolom.
2014. szept. 30. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Légy kritikus és határozott és legyen neked is elvárásod vele szemben, csak ezt akartam mondani. Lehet valaki csendes, de azért nem arról van szó, hogy te lesütött fejjel, zavarban és izgatottan odamész és jajj, ugye drága doktorúr, megengedi, hogy magához járjak, jaj, ugye elég jó vagyok, hogy elvállaljon, stb. Ő szolgáltatást nyújt, amit Te igénybe veszel, HA szimpatikus és meg vagy vele elégedve. SZáz más orvos is van a világon, ne legyél naív! Ez nem szerelem. És igenis megengedheted magadnak a "bugyuta kérdéseket", azt, hogy első babásként nem úgy "viselkedsz, ahogy elvárják" (Ő százezredik kismamának sem képes normálisan és egyenesen beszélni, miért te lennél zavarban?) Ilyenkor mit illik és mit nem? Neki kéne tudnia, nem neked. Szomorú, hogy csak azért, mert mások ajánlják, szerinted ez a találkozás így rendben volt. Gyakorlatilag egy vadidegen faszi nyúlkált, további vizsgálatokra küldött és parancsolgatott neked úgy, hogy még azt sem tudod, elvállalt-e vagy sem.
2014. szept. 30. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
marmint a szules utani 6 hetesen...
2014. szept. 30. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!