Komplikáció és betegen született baba után újabb terhesség?
Figyelt kérdés
Van egy 7 éves fiunk (természetes úton született), akinek a testvére 3 évvel ezelőtt oxigénhiányos állapotban, császármetszéssel jött világra. Ő sajnos nem maradt életben. A fájdalom azt hiszem életünk végéig kísér, de folyamatosan visszatérő gondolat az újabb baba vállalása, férjem részéről is. Természetesen félünk mindentől: a terhességtől, az újabb császártól, mindentől. Már elvesztem abban, hogy mi számít egészséges aggódásnak és mi nem. Két tábor van: van, aki azt mondja, örüljünk, hogy élek és van egy egészséges gyerekünk, van, aki biztat. Kíváncsi lennék még véleményekre, esetleg tapasztalatokra. Ki mit tenne a helyemben...2014. szept. 30. 15:25
1/5 anonim válasza:
azt hiszem megpróbálnék úrrá lenni az aggodalmamon, és újból belevágnék. Bárhogy döntötök, sok sikert hozzá!
2/5 anonim válasza:
Anyukám az első gyermekét veszítette el, szülés után néhány órával meghalt.
Ennek 40 éve, de a fájdalom valóban soha nem múlt el.
Ennek ellenére előre tekintettek, és utána két egészséges lányuk született, én és a hugom.
Most várják a 4. és az 5. unokát.
3/5 kornélia13 válasza:
Mi is veszitettünk már el egy kis babát 18 naposan,január 18-án!A kislányom downkorór volt ami csak sülés után derült ki biztos eredmény pedig azután érkezett mikor már nem élt!Mellette szvfejlödési rendellenessége volt a fö ok ez volt!Ledöbbentünk a rendellenesség hallataán mert csak a 35.héten vették észre és onnantol elindult a lavina!Aota nagyon nagy az üresség ö miatta ,van egy 2év 3 hós pici fiunk ö teljesen egézsséges bár császárral születetett a kevés magzatviz miatt,de ö gyönyörüen fejlödik,rossz mint az ördög :))))most jutottunk el odáig hogy probálkoztun az ujjabb babával mert sajnos autóimmun beteg lettem azóta és még nem állitották be a gyogyszerem nem mertem a kockázat miatt még megprobálni,most 5 hetes terhes vagyok és várjuk öt ugy mint a messiást:)vegyes érzéseim vannak és nem merem beleélni magam az egyi részröl a másikrol már látom magam elött ahogyan játszanak eggyütt!
4/5 kornélia13 válasza:
azt még hozá teszem hogy a kisfiamnak köszönhettem hogy fel tudttam dolgozni ami történt ,most tömören irtam le mindent de a érdekel részletezem !
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. Próbàlkozunk, igazatok van, pozitivan kell hozzààllni. Kornélia, sok erőt és boldogsàgot nektek!
2014. nov. 5. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!