Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11+5 hetes vagyok, de már 2....

11+5 hetes vagyok, de már 2. napja egyáltalán nem érzem a hasam (húzódás, szurkálás)?

Figyelt kérdés
Mintha nem is lennék terhes. Félek, így már nem növekszik a hasam, elhalt a magzat.... Vki volt így? Uh-ra 1 hét múlva megyek.

2014. szept. 28. 08:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Már kezdődik az áldott középidő, amikor csak simán jól érzed magad. ;-) De értem a problémád, pont ilyenkor küldtem a férjem magzati szívhangfigyelőért. :)
2014. szept. 28. 09:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is,de ha azzal sem találom meg,akkor meg full para!:-D Az Angelsound jó? Vagy ti mit használtatok? Olyan fura, abszolút beesett has érzésem van.. Messze még az október 6.i genetikai UH.
2014. szept. 28. 09:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Én most 15 hetes vagyok és nekem is volt sokszor hogy semmi tünetem nem volt és azt hittem már baj van :)

Nyugi, ilyenkor a has még nem növekszik igazán. Nekem akkor van nagyobb hasam ha felvagyok puffadva, de amikor nem akkor tök lapos és puha :)

Én a hasam aljánál a szeméremcsont környékén szoktam megtapogatni magam, a méhed még körülbelül ennyi hetesen ott van és mindig megnyugszom amikor érzem hogy kemény ott a hasam, mert bízom benne hogy ez azt jelenti hogy még minden oké :)

2014. szept. 28. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Angelsound, igen. És beesett has szindrómával szalajtottam az uram érte. Ő is megdöbbent, hogy eltűnt a hasam, úgyhogy egy szavam sem volt. :) Egyébként 9 ezer volt a gép és 10 ezer EGY darab uh, úgyhogy megérte.
2014. szept. 28. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja, azt még had mondjam el, hogy 2 napig működött. Aztán nem találtam a szívhangot, de ezen kívül minden már bugyogást. Kiderült, hogy máris elemet kellett cserélni. :)
2014. szept. 28. 10:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Most próbálom lenyugtatni magam, és csak pozitívan gondolkodni! :) Amúgy visszatért a szeméremcsontom felett a "dudor", kicsit többet ettem, és előkerült a kemény kis terület...akkor ezek szerint ettől is függ, hogy "alatta" mellette a belekban mennyi tartalom van. Bocsánat, hogy ilyeneket taglalgatok, de szerintem sokan megértitek, másoknak pedig hasznos lehet! :) Azért a jövő hétfői UH eredményt mindenképpen megírom, remélem minden okés lesz!
2014. szept. 29. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:

3as vagyok, nekem tényleg így van hogy ha felvagyok puffadva akkor óriási a hasam, ha meg nem akkor nincs is hasam, tök lapos puha... Mondják is hogy hasi uh-ra ne menjünk felpuffadt hassal mert akkor nem látnak semmit de még nem tudtam rájönni mitől puffadok ennyire mindig fel... :/ nyugi, én is mindig aggódom. Én ma voltam sztk-s terhesgondozáson (16hetes leszek a héten) ahol semmit nem csináltak csak megkérdezték van e problémám aztán adtak egy beutalót a 18 hetes uh-ra és ennyi. Örültem volna ha legalább azt megnézik van e szívhang... utána meg megkérdezi a védőnő hogy érzek e már rugásokat, de sajna még nem és most azon aggódom hogy vajon azért nem érzem e mert valami baj van. Még jó hogy megyek a héten a magándokimhoz is aki majd megnézi a babát és megmondja minden rendben e.

Majd írd meg mi volt uh-n, de tuti minden rendben lesz :)

2014. szept. 30. 14:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Biztosan minden oké, a kolleganőm is csak a 20. héten érzett bármit is, akkor is csak úgy, hogy elfeküdt az ágyon és tök csöndben csak a pocijára koncentrált. Próbáld ki, lehet működik! :)
2014. szept. 30. 18:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk a genetikai UH-on, és minden nagyon szuper! Kaptunk egy 4D-s fotót a babáról, olyan szééép! :) A kombinált teszt eredménye is 1:12300 lett, úgyhogy minden rendben!
2014. okt. 7. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
3as vagyok és gratula, örülök hogy minden rendben :)
2014. okt. 8. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!