11+5 hetes vagyok, de már 2. napja egyáltalán nem érzem a hasam (húzódás, szurkálás)?
Én most 15 hetes vagyok és nekem is volt sokszor hogy semmi tünetem nem volt és azt hittem már baj van :)
Nyugi, ilyenkor a has még nem növekszik igazán. Nekem akkor van nagyobb hasam ha felvagyok puffadva, de amikor nem akkor tök lapos és puha :)
Én a hasam aljánál a szeméremcsont környékén szoktam megtapogatni magam, a méhed még körülbelül ennyi hetesen ott van és mindig megnyugszom amikor érzem hogy kemény ott a hasam, mert bízom benne hogy ez azt jelenti hogy még minden oké :)
3as vagyok, nekem tényleg így van hogy ha felvagyok puffadva akkor óriási a hasam, ha meg nem akkor nincs is hasam, tök lapos puha... Mondják is hogy hasi uh-ra ne menjünk felpuffadt hassal mert akkor nem látnak semmit de még nem tudtam rájönni mitől puffadok ennyire mindig fel... :/ nyugi, én is mindig aggódom. Én ma voltam sztk-s terhesgondozáson (16hetes leszek a héten) ahol semmit nem csináltak csak megkérdezték van e problémám aztán adtak egy beutalót a 18 hetes uh-ra és ennyi. Örültem volna ha legalább azt megnézik van e szívhang... utána meg megkérdezi a védőnő hogy érzek e már rugásokat, de sajna még nem és most azon aggódom hogy vajon azért nem érzem e mert valami baj van. Még jó hogy megyek a héten a magándokimhoz is aki majd megnézi a babát és megmondja minden rendben e.
Majd írd meg mi volt uh-n, de tuti minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!