Kedves Kismamak! Van koztetek olyan, akinek rovid, gyenge mensijei voltak (kb.2 nap) es megis teherbe esett konnyen?
Szerintem nincs köze hozzá, nekem is így volt a kezdetektől mégis összejött a baba (10 hónap után), hogy lekopogjam a terhesség is zavartalan. Ja a méhem is kisebb volt valamivel az átlagosnál.
Ne aggódj!
35 hetes km
Én is azt olvastam, hogy az vékony méhnylkahártyát jelenthet, ennek ellenére a tabi abbahagyása után a 2. hónapban összejött a baba, pedig igazából még csak későbbre terveztük, és csak 1-szer nem védekeztünk. Nem volt gond se a megtapadással, sem mással eddig.
30 hetes km
Szia!
Nekem is kb.2-3 nap a mensi és nem túl erős, volt, hogy 1,5 nap volt és elég volt akár tisztasági is. Ez a babánál nem volt gond. Kiderület a problémám 1 hónapig szedtem rá gyógyszert ez idő alatt is ugyan ilyen volt a mensim erőssége és összejött a baba.
Szia!
Nekem korábban mérték amikor UH csinált a doki, és mindig megfelelő vastagságú volt függetlenül attól, hogy nagyon kevés volt a mensim. Ezzel nem volt gond, a mostani orvosm se mondta hogy a vastagsággal lenne gond, nem is volt.
harmadik válaszoló 15 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!